onsdag 3. juli 2019

Justerbare ben til skap

Om du vil rydde unna ting eller vise frem skattene dine, har vi et skap for deg. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp Skap hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! IKEA - METO Ben , Står stødig på ujevne gulv fordi den har justerbare føtter. Les om vilkårene i garantiheftet.


Dersom du ønsker å heve sengen, skapet eller sofaen opp fra gulvet, er møbelben en rask og effektiv løsning.

Ved å få møblene opp fra gulvet, gjør du det også lettere å gjøre rent. Du kan også bytte ut ben på eldre møbler du ønsker å gi en ny, mer moderne stil - perfekt for skatter du har funnet på loppemarked og i bruktbutikker. Stilrent, rett ben med forkrommet høyglans-finish.


Lignende produkter Håndtak. Benstativ av kraftig, svartlakkert stål. Bena er enkle å sette sammen og montere under skapet. De løfter hele enheten fra gulvet slik at det blir enklere å gjøre rent. Det er særlig praktisk der god hygiene er viktig.


De justerbare føttene sørger for at skapet står støtt selv på ujevne underlag. Små detaljer kan gjøre en stor forskjell i soverommet. Her finner du et stort utvalg av sengebein og annet smart tilbehør til sengen som madrassklemmer, madrassunderlag og sengebøyler.


Sengebeinene våre kommer i flere ulike farger som svart, metall, eik og hvitt. Derfor vil du garantert finne benene som passer din seng og din stil. Sokkelbenene skåner også kjøkkenskapene de er fundament for. Justerbar fra 1til 1cm.


Hvilke Ikea ben er det du skal bruke?

De standard Faktum- bena som skal ha sokkel foran? Eller der det Capita- bena av rustfritt stål? For å bevare gulvet ditt er det viktig med filtknotter eller møbelknotter under møbelet ditt. Vi har et variert utvalg innen bordben, filtknotter og møbelhjul for enkel og skånsom montering til benker og møbelben. IKEA Gerton justerbare ben under benk.


Byttet ut til fordel for skap. Skapene er ferdig montert med dybde justerbare 19” skinner, justerbare ben og jordskinne. Vi har også en meget populær møbelskapserie som heter SJB.


Skapet leveres med møbelplate på toppen, og finnes i størrelsene - 18U. Mørkbeiset skap med låsbar utfellingsdør og fire skuffer (ikke låsbare), brukt. Justérbare ben og hull til ledning om man vil sette inn lys i skapet. Skapet har god plass til permer, kontormateriell, redskap og andra ting du vil lagre skjult.


Kompletter gjerne med permstøtter, uttrekkbare hylleplater eller hengemapperammer for å få en optimal oppbevaring. Kan monteres direkte på grunn, eksisterende underlag eller direkte på bjelkelag. Monteringen er svært enkel og skjer uten behov for liming av fliser. Dette forhindrer også frostskader samtidig som gulvet for en god ventilasjon og drenering.


Maksimum belastning pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg