mandag 1. juli 2019

Farging av skinnsko

Kjøp den nye skinnsko kolleksjonen. Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Fri frakt over 499kr.


Autorisert forhandler.

Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt og trygt på nettet. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien.


Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Klipp av litt overskudds-skinn, som alltid finnes på undersiden av setene dine. Fra vi mottar din skinnprøve, tar det 4-uker før du har din farge i posten. Slik går du frem når du farger opp.


Ved farging av dekkfarget skinn og lær vil fargen ikke komme dypt ned i porene på skinnet, men vil ligge festet til overflaten, dette er det samme som når skinnet ble farget på garveriet. La skoene tørke (dette kan ta en stund) – og da dam!

Du har et par omfargede, fullt brukbare skinnsko. Her kan det lønne seg å bruke en fet skokrem i tillegg. Farging hvite skinnsko er en rask og enkel måte å gi skoene en makeover.


Om fargen på skoene begynner å se snusket eller du bare ønsker å gi dem et nytt utseende, farging dem vil gjøre utslaget. Påføring fargestoff til hvite skinnsko kan gjøres på kort tid og for lite kostnader. Ikke kast den gamle hvite skinnsko ennå.


Gran dem opp av farging dem en ny farge. Tysk kvalitet, utviklet og fremstilt hos Lederzentrum, Tyskland. Dette kan du gjøre selv! I tillegg til standard skinnfarger blander vi også farge spesielt til ditt. Fikk en flekk på skoen, tenkte jeg skulle raskt skylle den av , men det gikk ikke, så jeg brukte litt salo, det gikk heller ikke, men skinnet rundt ble missfarget i stedet.


Noen som har erfaring med det? Fukt slipesvampen med vann. Gni den ru siden over hele overflaten før farging. Den ru svampen vil matte overflaten, men glansen kommer tilbake når skofargen er påført. Ikke bruk den ru siden av slipesvampen på lerret!


Ryst flasken med farge godt. Påfør to tynne og jevne strøk med penselen.

Jeg hadde av en eller annen merkelig grunn mest lit til at du kunne komme med et bra svar på dette spørsmålet, og jammen fikk min intuisjon rett- igjen. Spar opptil på Skinnsko. Jeg fikk til slutt tak i en lær- og kunstlærfarge som heter Magix Color på en Euroskobutikk til kroner.


Resultatet ble veldig jevnt og pent (og i dette tilfellet veldig tidsriktig), men fargen stemmer virkelig ikke med hva som loves på boksen, så vær litt obs på det hvis det er flere av dere som skal prøve ut dette. Rengjør skinnet med støvsuger evt. Fjern rester av støv og smuss med en myk børste.


Forhåndsbehandle med Colourlock Lærsåpe Ekstra. Bruk ikke for mye vann på områder av skinn med skader da det ikke bør bli for fuktig. Gni gammelt lær og skinn (eldre enn år) inn med del eddik () og deler vann.


Du må likevel forny malingsjobben periodisk. Farging av skinnsko en mørkere farge er lett og kan gjøres med materialer under $25. Husk at du ikke kan fargegjøre gummi- eller plastdeler, og farging virker bare bra på glatte lær, ikke ruskind eller nubuck.


Hamp er også mer effektivt å dyrke da det gir 2 mer fiber enn bomull. Andre fordeler er at hampen fra naturens side kan være både kremhvit, brun, grå, sort eller grønn alt etter hvordan fibrene fjernes fra resten av planten. Vent noen få minutter for hvert strøk av fargestoff tørke før du påfører neste strøk. Tørk de nylig farget skinn sko for ca timer i et tørt og kjølig sted før du bruker dem.


For å gjøre dine skinnsko ser ut som ny allti polere dem med en skokrem av samme farge. Har du eller noen av dine nærmeste fått kvae i håret? Kvae er veldig klissete og vanlig såpe tar det ikke bort, men det finnes et lite triks likevel. Les mer om kvae i håret. Lurer du litt på hårfarging?


Det kan være noe griseri å holde på me men farging av hår behøver ikke å resultere i ødelagte klær eller inventar. Slik var det på innsiden av Chanel-visningen i Paris: - En maktdemonstrasjon. Onsdag kveld overrasket Chanels sjefdesigner Virginie Viard med sin nye kolleksjon for det ikoniske motehuset.


Uttrykket var mer rebelsk og yngre enn tidligere, beskriver Kine B. Hartz fra norske Costume.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg