fredag 12. juli 2019

Jotun lady grå skifer

En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Oppleves som klassisk grå. Fargen kan oppleves ulikt.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Ren og lekker i uttrykket.

Passer til en mengde andre mer kulørte toner. En lekker og lys grålig tone, ikke for kal ikke for varm. I kalkmaling blir den som en en dus, grålig, hvit tone.


Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. Det handler jo om å gå litt sakte, og om å utøve egen kreativitet. LADY Minerals byr på uante muligheter! Jotun Lady Minerals - Green Leaf.


Du kan gjerne velge samme farge som veggene i stuen på peisen.

En sort nyanse, men den er altså ikke helt kullsort. Dette gjør fargene varmere i tonen. Denne farve bryder med de hvide detaljer, så væggen får et strejf af grå over sig.


Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Matchende fargekombinasjon. Grå Skifer som gir størst kontrast mot kjøkkenfrontene.


Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre. Natur leveres med silkematte grå kjøkkenfronter med mulighet for zebrano eller. Naturlige gråtoner er satt sammen med sofistikerte LADY St. LADY Wonderwall gør det nemt at holde væggene flottere i meget lang tid. Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre.


Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer.


Jeg har fargen grå skifer på veggene i stua. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Har nå lyst til å male stua i st.

Vil de grå veggene jeg har fra før påvirke fargeresultatet. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier.


For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Alle disser grå farver har en undertone af gul. Det er en grå mellomtone med et hint af gul.


Denne farve er præcis, som jeg håbede den ville være, så nu har jeg den perfekte grå farve i stuen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg