mandag 8. juli 2019

Eske interiør instagram

Eske interiør instagram

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Vi har fremdeles mange flotte.


Kommer i krom eller messing! Eske eies av Karina Holmen og Simon Bartley. Karina er levende opptatt av interiør og gjør i tillegg til butikken både private og kommersielle innrednigsprosjekter.


Hun ofte brukt som ekspert i både trykt presse og på TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2. Simon er mannen bak det kommersielle prosjektfirmaet SJ Design. Velg mellom ulike materialer, tekstiler og størrelser - besøk oss i Sofiesgate på Bislett i Oslo og få hjelp i dag. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Reviews Super service! Report inappropriate content. Eske er butikken du går ut i fra om plutselig vil gjøre om hele interiørstilen din.


Butikken holder til på Bislett i Oslo, og drives av interiørdesigneren Karina Holmen. Butikken tar inn varer fra kjente og mindre kjente designere, og har ofte one of a kind-møbler og tepper. Instagram -kontoen oppdatres daglig. Hos oss finner du helt unike gulvtepper og vi har nettopp fått inn en bunke med kelimer og fantastiske patchwork tepper som du bare må se!


Eske interiør instagram

Her sofabord Sphere med speilglass og polert messing! ESKE ER EN INTERI R- OG DESIGNBUTIKK som tilbyr produkter fra en rekke nye og spennende designere, som hittil har v rt lite kjente p det norske markedet. Synes du det er vanskelig å finne den røde tråden? Perfekt til hverdag og fest!


Sections of this page. Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet.


Eske interiør instagram

Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den. Eske Exclusive - vi feirer i år år og har i den anledningen designet egne lampeskjermer Disse passer perfekt til Flavia lampefot Se flere. Eske interior (via instagram ) Más información. Karinas kjøkken er mørkt, mystisk og eksotisk. Samtidig har det store vinduer med masse lys, og palmetapeten gir oss den herlige følelsen av sommer året rundt.


Marmorbenken gir kjøkkenet det herlige. Her er noen av rom123-redaksjonens favoritter som vi synes du bør følge med på. Dersom du har behov for nye designmøbler kan du trygt besøke vår butikk i Oslo eller vår nettbutikk.


Interiöret är helt magiskt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg