fredag 5. juli 2019

Espegard stekepanne

Espegard stekepanne

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Med gryter og stekepanner fra NetOnNet er det enkelt å invitere folk på middag! Middagslagingen har aldri vært enklere med nonstick stekepanne fra NetOnNet! Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett.


ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Pannen er av god kvalitet, og egner seg svært godt til utendørs matlaging både på bål og bålpanner. Espegard - Rated 4. Opphengskrok i enden av skaftet. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Stekepanne i støpegods med emaljert innside og ytterside.


Leveres i sett av stk. To praktiske sidebord i treverk som er enkle å sette på. Settes inn med et tynt lag matolje etter bruk og lagres tørt. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.


Det lange skaftet gjør at du selv ikke steker i varmen og kan holde en trygg avstand til selve varmen. Med helle-kanter på begge sider er det også lett å helle innholdet i fra stekepanna over på en tallerken. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her.


Espegard stekepanne

Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Egner seg svært godt til f. Legges på grillristen i bålpanna. Her er det bare fantasien som setter grenser.


Støpejern blir veldig varmt og holder lenge på varmen. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75. Vi hjelper deg å velge blant 7varer. Se beste pris fra over 5butikker. Alle er laget i støpegods og med langt skaft av tre.


Espegard stekepanne

Sammenlign pris på gryter og panner. Search: Finn produktet du leter etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg