onsdag 24. juli 2019

Uttrekkbare skuffer under trapp

Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer.


Uttrekkbare skuffer under trapp

Se de utvalgte varene her! Plassen under en trapp er opplagt til oppbevaring, men det kan være vanskelig å finne en optimal løsning. I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer. Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut.


Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren. Hvis du vil ha ytterklærne dere bruker mest hengende framme, kan du velge en kombiløsning med et lite skap til skiklær, sommerjakker og de skoene du ikke bruker til hverdags. Men hva med trappen ? Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte oppbevaringsløsninger. Kikket på bilder under tapper.


Uttrekkbare skuffer under trapp

Likte spesielt bildet uttrekkbare skuffer , smart! Lurer på hvor du har funnet dette bildet. Inspirerte meg veldig og ønsker å benytte denne løsningen i mitt hjem.


Uttrekkbare skuffer under trapp. Pr i dag har vi en slags bod under trappa, men her blir det nå slengt alt mulig. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring.


Uttrekkbare skuffer under trapp

Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Gjestetoalett under trappen.


Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu. En praktisk arbeidsplass. La barna få sin egen boltreplass under trappen. Under trappen kan du lagre høstens ved.


Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Ofte er den oppunder en meter og på så dype hyller vil man aldri få skikkelig orden.


For å gjøre kjøkkenet ditt enda mer praktisk har Mobalpa utviklet iPractis – et sett med innredningsløsninger som gjør livet enklere. Det forblir et evig rot. Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig oppbevaring på. Garderobe med uttrekkbare skap under trapp Kai Aaserud. Kjøkkenet kan utvides til å gå under trappen.


Uttrekkbare skuffer under trapp

Sittebenk som går over i oppbevaring. Bygge plattformmed oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over. Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. U- trapper kan bygges inn ved tette trinn og du kan lage ulike løsninger på de forskjellige flatene.


Her har vi også tettet trappetrinnene og integrert døråpningen inn til stua. Spesial designet møbler etter kunden ønske. Med skuffer og skap under. Laget i Valnøtt og olja. Tv-stereo benk laget på bestilling.


Trykk knapp på dørene og skuffene. Bokhyller over hele veggen. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Lukk trappen Alle trapper er forskjellige, og rommene under likeså. I alle tilfeller lønner det seg å lukke åpningene mellom trappetrinnene, for det faller mye bøss og støv fra trinnene og ned i trapperommet.


Hva vil du oppbevare? Finn også ut hva du trenger oppbevaring til. Er det luer og votter som trenger et sted å bo?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg