mandag 24. juni 2019

Stenersen frisør

Dame og herresalong med både drop-in og timebestilling. Stenersen Frisør i Tromsø er eksperter på hårerstating, parykker og extension. Vi har DROP-IN, i tillegg mulighet til timebestilling via fixit.


Ble både massert og coachet! Reviews Fabelaktig service.

Når du kjøper et digitalt gavekort på web eller i Fixit-appen, vil mottakeren få en SMS fra avsenderens mobilnummer med informasjon om at vedkommende har fått et. Velkommen til Frost Frisør Frost ble etablert 10. Vi er en kul å kreativ salong med lidenskap for faget i Tromsø sentrum, nærmere Sørbyen. Hos oss blir du tatt godt vare på, vi gir faglig kvalitet i en god å avslappende atmosfære.


Lycke Frisør består av et team på fem kreative og yrkesstolte frisører. Vi har alle fagbrev med tilleggskompetanse innen. Ellers har vi Kerastase shampo og styling serie.


Bruk av informasjonskapsler (cookies) Vi ønsker at ditt besøk på stenersenfrisor.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet. HØST FRISØR tilbyr milde og snille produkter. Våre frisører er en blanding av godt erfarne frisører og juniorfrisører.


Vår parykkavdeling som er skjermet fra resten av salongen har til enhver tid inne et bredt utvalg av parykker med god kvalitet. Er du vår nye frisør ? Hos oss har vi et godt miljø bestående av vippeteknikere, negeltekniker og hudpleiere. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vi holder til i moderne lokaler midt i et pulserende kvartal med kafeer, restauranter, shoppingsenter og byens største motebutikk som noen av de nærmeste naboene. I løpet av min praksistid trenger jeg trening for å utvikle meg til å bli en erfaren og dyktig frisør. Alt mitt arbeidet blir kvalitetssikret og nøye evaluert av faglig veileder.


Naturlig nok bruker jeg noe lengre tid på arbeidet og jeg ønsker derfor å gi deg en redusert pris. Klikk deg inn på bestill time og lærling Emilie her i. Visste du at: Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye.

Skikker har variert mye. Kontur Frisør er en stylig dame- og herrefrisørsalong som befinner seg midt i Tromsø sentrum. Vi er din frisør i Tromsø og vi tilbyr klipp, styling og farging. Trenger du en frisør i Tromsø og du ønsker at få en unik oplevelse hos frisøren, så har du kommet til rette sted. Gaven som alltid passer!


Digitale gavekort er kjapt og enkelt, og leveres direkte til mottakerens mobiltelefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg