fredag 14. juni 2019

Sengehimmel til sprinkelseng

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sprinkelseng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet. Massevis av sengehimler på Jollyroom Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler. En sengehimmel oppleves for barnet som trygt og godt, og hjelper derfor til god søvn.


I tillegg beskytter sengehimmelen mot ytre forstyrrelser, og reduserer lys og trekk.

Sengehimler kjøper du hos Mimmis. En nydelig sprinkelseng til babyen i stilren design fra danske Leander. Denne babysengen har justerbar bunn som kan heves og senkes etter barnets behov og vekst. Avrundede hjørner gir et mykt og delikat utseende passende alle barnerom!


Fin detalj til sprinkelsengen. Produsert av Øko-Tex 1sertifisert materiale. Dette er en nydelig rosa sengehimmel med mange fine detaljer! Toppen er sydd i lyse- og mørkerosa fleece.


Leveres i formsydd oppbevaringspose med glidelås og hanker. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Selges under halv pris til kr. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn.


Våre sprinkelsenger har gjennomgått omfattende tester. Denne vakre interiørdetaljen for barnerommet passer til vugge eller sprinkelseng. Du monterer den rett på barnesengen ved hjelp av det justerbare stativet til sengehimler som passer de fleste av Trolls produkter. Passer til sprinkelseng.


Stativ til sengehimmel 150kr. Baby blå sengehimmel.

Er det noen som vet om man kan bruke det samme stativet til vugge som til sprinkelseng ? Og hvor de selger rimelige varianter? De selger jo flere typer sengehimmel -stativ også, passer alle til alle himler? Helt ny i gamet her og synes det er en stor jungel av alt som heter barneutstyr:p Hehe.


JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.


Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg