tirsdag 11. juni 2019

Metervare stoff

Se de fine inspirasjonssidene våre. Mange typer stoff til al slags bruk. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Flotte vår-sengesett.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Metervare Stoff - Best pris i Norge!


Se det store utvalget av stoffer , mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

På jakt etter stoff og metervare ? Gardinstoff i metervare. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser. Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff. Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy.


Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet. Ullstoff blir solgt som metervare og prisen vises per meter.


Alle ullstoffene har en vaskeanvisning, slik at du ikke ødelegger de ferdige prosjektene dine i vask. Blir det noen rester igjen av stoffet , kan du alltid bruke det til patchwork. Vi leverer ull som metervare i løpet av uken og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 799. Alle utenlandske nettbutikker i denne lista sender gjerne varer til Norge. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan. Pakke med biter av stoffer som passer til å lage ammeinnlegg. Dette kan være biter som er r.

Jersey SToffer metervarer og Bekledningsstoffer. Vi selger stoffer , sytilbehør, symaskiner, service på alle symaskiner. Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner, duker, sengetøy og patchwork.


Vi har også et stort utvalg ferdigsydde duker i vevde mønster, kvaliteter og farger. Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg