fredag 7. juni 2019

Green leaf jotun

En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Green , a colour of life, represents freshness and security. While it creates a restful atmosphere, it also possesses the intense power of nature.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

En grøn mellemtone for dem, der gerne vil have mere dybde. Sæt den gerne sammen med den lysere Green Harmony for at understrege det grønne indslag. Fungerer fint sammen med Bomull og Egghvit. Fargene i Reflections of Earth legger til rette for en levende og autentisk atmosfære. Nøytrale farger som LADY Washed Linen og LADY Tidløs samspiller vakkert sammen med de grønne nyansene LADY Green Harmony, Green Leaf og Green Marble.


Kanskje ønsker du en dypere grønntone? Antikkgrå er en gyllen gråtone, og er derfor en suveren kombinasjon. Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner.

Lekker til lune grå, beige. En dempet blågrønn tone. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Mani har Leaf sko til gode priser. Besøk vår nettbutikk her.


Gratis frakt over 49-. Velkommen til vår nettbutikk. Vi håper du finner sko som frister deg. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Middle East, India and Africa.


Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green Harmony og Green Leaf. Disse fungerer nydelig sammen med den nye, nøytrale Washed Linen. Fargene Warm Blush og Whispering Red er også med i kartet, som komplimenterer de grønne fargene på en fin måte. Temaet er basert på grønne nyanser og er inspirert av tendensen om “urban gardening”.


Naturmaterialer, grønne planter og grønne nyanser på veggene skal bringe naturen inn i stuene til folk over hele verden. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke og lune. Det blir ekte, ærlig og jordnært.

Kalkgrå er en favoritt hos mange. Smooth White fungerer til Egghvit og Bomull. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg