mandag 10. juni 2019

Rund skurebørste

Rund skurebørste

Rund skurebørste med hard bust. Autoklaver, tåler opp til 1°C. Profesjonelt rengjøringsutstyr! NOWAS AS lagrer et bedt utvalg av utstyr for renhold.


Rund skurebørste

Her finner du kluter, mopper, gulvpads, bøtter, børster, rengjøringsvogner. Legg til dine favoritter. Registrer deg som kunde. Meget kraftig skurebørste med børsteutlegg som gjør det mulig å rengjøre hjørner.


Tradisjonell skurebørste av høy kvalitet. Stort sortiment af professionelle rengøringsartikler hos Rengros - faste lave priser. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.


Rund skurebørste

Da børsten er meget hår fjerner den effektivt fastgroet skidt. Særdeles veglegnet til rengøring af spande og mindre beholdere. Skurebørste plast 318. Skriv på ønskelisten. Meget e ffektivt skurebørste med ergonomisk greb.


Anbefales til indvendig rengøring af fx spande eller mindre beholdere. The document has moved here. Effektivt skureredskab med ergonomisk greb, som skåner håndledet.


Kom i bund med rengøringen med denne skurebørste. Den har et ulakeret træhåndtag. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Håndholdt skurebørste fra Iris Hantverk.


Denne runde skurebørste har en hårdhe der gør at den effektivt fjerner fastgroet skidt. Spandebørsten er velegnet til rengøring af spande og andre beholdere. Han har korte fast bust. Som hårene er fire til sju centimeter lang og er montert på en tre base med et gjennomsnitt på ti til tretti centimeter. Noen ganger, i begge ender av foten lengre hår behandlet.


Rund skurebørste

I at foten passer til en rund pinne om en meter i lengde forårsaker stående kan arbeide med skurebørste. Vi tilbyder Kvalitet og god service Over 25. Se det store udvalg af Rengøringsartikler online hos BAUHAUS.


Børster findes i et stort udvalg. God kvalitet til den rigtige pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg