mandag 3. juni 2019

Farger som passer til kobber

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Jeg har lekt meg med den nye, spennende LADY Design, en maling som er perfekt til å skape personlige effekter i gull eller kobber.


Som kobberforelsket over lengre ti måtte jeg jo prøve meg på kobbermalingen! Disse edle materialene passer utmerket sammen med det meste av de trendretninger vi i dag ser. Enten du går for en enkel og funksjonell stil, en mer glamorøs utgave eller et urbant og industrielt uttrykk – vil du garantert finne interiørelementer i kobber , messing og gull som glir perfekt inn i helheten.


Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra.


Farger som passer til kobber

Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Bildene har en bred fargeskala fra gult, kobber , oransje, dempet blå, teal, grønt, brunt og til sort. Hvis vi ser for oss fargetriangelet til NCS er dette farger som ligger midt inne i triangelet, samt de som ligger nærmere gråskalaen, forklarer Angelo.


Kvinner som har hasselnøttfargede eller brune øyne, kler gjerne de typiske høstfargene: Rødt, kobber , og gulltoner, har Rowan tidligere sagt til britiske Marie Claire. Hvis du har denne fargen på øynene og vurderer å farge det blondt, burde du gå for en smøraktig, gylden tone. Noen av dine beste nøytrale farger er krem og mørk sjokolade. Hvis du farger håret mørkebrunt du vil kunne bruke tomatrød og svart.


Fargen er spesielt nydelig og perfekt dempet i den supermatte veggmalingen LADY Pure Color. Fargen er også en god basisfarge som lett kan kombineres med et stort spekter av ulike nyanser, fra lysere grønne nyanser til dempede okertoner – og friske ferskennyanser. Ifølge Thurmann-Moe, maler de som har malt veggene sine grå, gjerne om igjen etter tre-fem år - mens de som har malt i andre farger , lar det være i gjennomsnittlig tyve år.


Finn inspirasjon i Jotuns fargekart, se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner. Flügger har ni egne fargekonsulenter som er klare til å hjelpe. Hvis du er usikker, trenger hjelp til å finne dine farger , eller lurer på hvilke farger som passer til gulvet ditt, er det heldigvis hjelp å få.


Farger som passer til kobber

Flere og flere butikker og malingleverandører tilbyr rådgivning og hjelp til deg som syns det er vanskelig å velge. Fargen på øynene dine og hudtonen din er den beste måten å finne ut hvilken hårfarge som vil kle deg best. Ifølge Rowan vil kvinner som har brune eller hasselnøttfargede øyne kle de typiske høstfargene som rødt, kobber og gulltoner. Han trekker frem Lily Rose-Depps hår med kobbertoner som et eksempel. De skandinaviske malings­produsent­enes valg passer imidlertid godt med tendensene vi ser internasjonalt.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. Lurer du på hvilken hårfarge som passer deg best?


Farger som passer til kobber

Her er trikset for som hjelper deg å finne hårfargen din og hvordan man farger håret hjemme. En trend kan også være forårsaket av ny teknologi eller endrede krav. Farge Trender er også følsomme for endrede krav til forbrukeren. Spesielle farger som gull, sølv, kobber og bronse også gitt et sted.


I tillegg er ikke alle farger viktig, men konsistensen blir viktigere. Fargeeksperten tror at du klarer å velge riktig farge til hjemmet hvis du bygger det ”sten for sten”. Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden.


En kunstner klarer seg ikke uten sin fargepalett. Vi fashionistaer klarer oss ikke uten vårt fargehjul. Et klassisk fargehjul er nemlig en jentes beste venn, og brukes for å finne de optimale fargekombinasjonene til dine naturlige farger.


Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg