mandag 3. juni 2019

Plassbesparende trapper

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hemstrapp og plassbesparende trapp. Det er ikke alltid like enkelt å finne en trapp som ikke tar opp mye gulvplass. Vi har løsningen, og tilbyr hemstrapp i forskjellige design. Disse rimelige trappene er plassbesparende , men like elegante som andre trapper vi kan tilby.


Plassbesparende trapper

Smart er en fleksibel plassbesparende trapp med moderne og elegant design. Trinn av lakket bjørk, multiplex. Tar utrolig lite plass takket være at trappen ikke vrir seg mer enn 2grader. Kan monteres venstre- eller høyrevridd. Det siste er trapper med trinn rett ut av veggen uten vanger på sidene.


Selv om kundene fortsatt kjøper lukkede trapper – så etterspør man i større grad åpne løsninger. Fortsatt er nok mer enn halvparten av trappene vi selger gode, rimelige og enkle løsninger: En transportvei mellom to etasjer. Små rom krever spesielle og kreative løsninger.


Hvis du må lage en trapp i huset, men ikke så mye plass er tilgjengelig, kan denne oppgaven være vanskelig. Vi viser deg gode forslag til glecih plassbesparende trapper , at du kunne integrere i ditt hjem. Plassbesparende innendørs trapper , som har som formål å ta opp minst mulig plass i boligen din Med fokus på kvalitet og funksjonalitet har DOLLE skapt et sortiment som oppfyller boligens behov.


Vi tilbyr et bredt utvalg av plassbesparende trapper og hemsetrapper i ulike modeller, som alle har som formål å oppta så lite plass i boligen som mulig. Tornberget fra Byggera er en fleksibel plassbesparende trapp med en moderne og elegant design. Den plassbesparende trappen Oak i hvitt stål og med trappetrinn av eik er en behagelig og sikker trapp som garanterer optimal kompromiss mellom funksjonalitet og utvendige mål. Leveres komplett og kan enkelt monteres uten spesialverktøy.


Plassbesparende trapper

Men for å komme seg opp til soveloftet i høyden trenger man helst en trapp. Og ettersom hems gjerne er brukt i boliger der arealet er lite, trenger du en egen, plassbesparende trapp. Det gunstigste vil være å velge egne hemstrapper designet nettopp for små boliger.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele. Mattlakk er standard på våre trapper. Alternativer er hvit lasur på furu, eik og ask, samt fargene hvit, lys grå eller mørk grå på hele eller deler av trappen. Du kan også velge mellom ulike toninger.


Toning betyr at trinnene beises og lakkeres. Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Alt fra små og plassbesparende trapper , til lekre trapper stående som designelementer. Spiraltrapper finnes i mange varianter og leveres i alle materialer.


Det stilles krav til en god trapp. Det er påbudt med håndlister på begge sider av trappen. Gelender leveres med som standard med dobbel håndlist, og kan monteres både på høyre og venstre side av trappen. Kunden sender forespørsel på mail med ønske og mål, og hvilken hensyn som må ivaretaes.


Plassbesparende trapper

Så sender vi tilbud basert på opplysningene vi får, og kontrollerer at trappen lar seg løse iht kundens ønske. Vi får kontrollmål av høyden 3. Vi tegner opp trappen for godkjenning, før vi setter den i produksjon. Kjøp Plassbesparende trapp på Kelkoo.


Trappen bestilles av kunde 2. Sammenlign tilbud på Plassbesparende trapp i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av vår tjeneste. Niceer en komfortabel og rimelig trapp i kit, konfigurerbar med rette, L og U løsninger. Struktur, i lakkert stål, er tilgjengelig i lys grå og støpejern grå farger.


Standardversjonen med trinn (opptrinn) kan justeres i høyde opp til 2cm. Tross dette tar ikke trappen opp mye plass og fungerer godt i mindre rom. Flotte og praktiske trapper kjøper du billig hos Byggmax Se vårt utvalg av trapper til gunstige priser. Du er velkommen hos oss for tips og inspirasjon. Vi hjelper deg slik at du kan være din egen snekker.


Kravene til trapp internt i boenhet gjelder kun for trapp mellom plan inne i boenheten, ikke for trapp som fører til boenhet. Håndlist kan stikke ut inntil m på begge sider av trappen , uten at fri bredde reduseres. Terminologi, funksjonsmål og generelle bestemmelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg