tirsdag 11. juni 2019

House doctor speil 110

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Finn laveste nettpris her. Et moderne og anvendelig rundt speil med bakplate i MDF. Heng opp speilet i gangen, soverommet eller i stuen.


Diameteren på speilet er 1cm.

Veggspeil er vakre, og har fanstastisk effekt på romfølelsen. House Doctor Den danske virksomheten drives av søsknene Rikke Juhl Jensen,. Det er ikke rart vi innreder med store, runde speil ! Produktene kan enkelt kombineres for et personlig uttrykk. HOUSE DOCTOR MIRROR, WALLS DIA.


Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.

De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter.


Et speil har mange gode funksjoner. Det gir rommet ditt et stilig uttrykk, samtidig som rommet ditt blir større. Heng speilet i gangen eller som en fin detalj på en vegg i stuen. Speilet gir dybde til rommet og et fint utseende. Les tester og omtaler før du kjøper.


Special Price kr 8965. Hei og god snølig fredag! Snart helg og jeg kliner til med et megasalg! Dette er fint å henge opp også slik som lillesøster har gjort.


Bellas Emne interiør, en unik interiørbutikk med det lille ekstra.

Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design.


As the name suggests, the mirror’s design is carved into rhombus-like shapes adding a cool look to the item. Vegger, gulv, lister, rammer og speil kan med fordel gå i nøytrale toner så du enkelt kan forandre stilen med andre innredningskomponenter. Speil i svart eller hvitt blir også skikkelig fine med spennende svarthvite mønster.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg