mandag 10. juni 2019

Trehylle vegg

Trehylle vegg

Hylle til vegg : smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Trehylle Vegg bytt ut en.


Trehylle vegg

Kanskje det er virkelig anvendt samtale a minimalistisk kjøkken i huset. Du vil erfaring mer avslappet uten tror vil ser ut til å være rotete. Ikke glem de mangfoldig valg av farge du velger som per smak. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


Hard Heads praktiske, svenskproduserte hylle med fem hylleplan er laget av furu i høy kvalitet. Enkel å flytte, passer inn i de fleste. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg.


Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Hylle unika (Størrelse og farge varierer), fra Ib Laursen. Har du en tom vegg eller lyst på forandring, kan du jo finne noe fint i keramikk, stein, speil eller et annet materiale du er glad i, og henge opp.


Det er alltid gøy å gå utenom det som er helt A4! Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Bilde: Daniel Rybakkens 124° for Artek er et poetisk speilobjekt med hylle. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her.


Trehylle vegg

Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Disse kan festes på oversiden av hyllene dersom disse skal henge høyt, eller på undersiden dersom de skal hente lavt. Bare sørg for skikkelige skruer i veggen.


Vinklene ble malt i samme farge som veggen , men slik som de hang hos oss viste de ikke. Ting fører et stort utvalg av hyller og hylesystem. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


Trehylle vegg

Du finner små hyller til vegg. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg