mandag 3. juni 2019

Stekehelle bål

Stekehelle bål

Kjøp stekehelle hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Vi kan tilby vaffeljern, toastjern, bålpanner, grillrister og stekeheller.


Stekehelle bål

Ei stekehelle er en veldig praktisk måte å tilberede mat på. Egner seg veldig godt i større lag og ved stekeing av mat til hele familien. Kan brukes på bål eller gass om man vil. Robens Bighorn Legged Pan er en stekehelle til bruk over bål , kull eller gass.


Beina kan demonteres under transport. Hellen blir mye varmere enn en vanlig kullgrill. Kvaliteten på det kaldpresset stålet og tykkelsen gjør at varmen blir jevn og høy. Derfor blir maten stekt raskt og beholder dermed saften.


Stekehelle bål

En stekehelle brukes over et bål med god varme. I noen områder kan vi finne fine steinstekeheller som vi kan bygge opp og legge over bålet. For eksempel kan vi støtte stekehella på steinene som omkranser bålet slik at den dekker deler av bålet.


Allsidig steikehelle i rustfritt stål som kan brukes i bålpanna eller direkte på bål. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. En ekte og robust stekehelle i støpejern er et must hvis du skal tilberede deilig mat i for eksempel fjæra eller en annen plass som ikke krever mye bæring. Muurikka varmpresset stekehelle tåler hard behandling.


Pass på at det ikke er vegetasjon eller andre ting som kan ta fyr i nærheten av bålet. Ikke tenn bål rett på fjellet, da kan steinen sprekke. Begynn med å lage en ring av steiner, og legg noen solide vedkubber nederst.


Så kan du bygge bålet oppå. Skal du tenne bål i snøen, kan det være lurt å lage en “seng” av granbar først. Helt ny Espegard stekehelle selges på grunn av flytting.


Stekehelle bål

Produsert i varmpresset stål. Passer like godt rett på bålet som i Espegard bålpanne 60cm. Her kan man steike sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter - god fornøyelse!


Bålmat er kategorien for turmat som egner seg godt til å lage på et bål. Meningen er å gi deg inspirasjon til å lage enkle retter som får deg til å fremstå. Steikehelle som kan brukes både rett på bål og i bålpanne.


Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl. Godt egnet til tilberedning av mat på bål – kan også henges opp. Beskyttelsespose, medfølger dette.


Besøk nå og finn et stort utvalg av stekehelle bål sett til beste pris. Flere og flere har oppdaget gleden ved å kunna lage god mat på tur. Skal du kombinere bålkos med litt mer avansert matlaging enn svidde pølser og bacon, er det lurt å bruke en stekehelle. Sett hella rett over glør og varme, delvis om du ønsker varmere og kaldere områder og for å kontrollere farten i stekingen.


Herfra setter kun fantasien grenser. Stekte egg, pytt i panne, en god biff. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Er bål for ambisiøst, lag noe annerledes hjemme og putt det i sekken. Polarbrød er også super turmat.


Ha alltid en pose polarbrød i fryseren. Da har du turmaten klar, sier Espen Vesterdal Larsen, daglig leder i Kulinarisk Akademi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg