torsdag 6. juni 2019

Faspanel gran pris

Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte.


De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. De fleste profiler leveres i gran og furu. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Kan også bestilles malt eller beiset i valgri NCS farge eller hardvoksolje.


Rengjøres med en fuktig klut. EKS X 120MM FASPANEL GRAN NATUR. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Skyggepanel skrå furu 14x1natur.


Lun, brun, varm og tidløst.

Nostalgisk og delikat Flat foran med skrå kanter Norsk, miljøvennlig og bærekraftig Fallende lengder og endepløyd Pris per meter Leveres kun i hele pakker. Alle lengder har endepløying og kan skjøtes fortløpende. Passer godt både på vegg og i tak.


Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Vitvaxad faspanel i gran eller furu (varierar mellan butik). Panelen är försedd med not och fjäder för enkel montering. Den fästs med dyckert 50mm. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Vi tar personvernet ditt på alvor. Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang.


Produktene våre er produsert i gran , lerk eller sedertre, som alle er meget holdbare treslag. Våre heltre interiørprodukter produseres i gran eller furu. Panel leveres i flere profiler og overflatebehandlinger. I tillegg til et bredt spekter standardpaneler har Kjeldstad Trelast utviklet Stabilpanel. Poenget med å montere kledningen på lekter er at det vil bli et luftlag mellom regn- (kledningen) og vindsperre (papp eller plater).


Beregningsprogrammer. Ask Råstofftilgangen på ask er veldig variabel så her har vi dessverre ikke faste priser. Ta gjerne kontakt for tilbud og dagens priser.

Lite kvae og er derved bedre egnet til malte flater. Mindre kvist og oftest tørre, kan inneholde kvaelommer. Gulner lite hvis ubehandlet, holder seg lys lenger enn furu.


Furu er fet, står bedre i fuktig omgivelser. Kledning dobbelfalset grader 19x1mm gran kl 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg