mandag 24. juni 2019

Nordisk interiør blogg

Ble mye lysere og virket mye større, noe jeg er veldig godt fornøyd med. Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.


Vi plukket blant annet med oss en grønn te fra en koselig butikk i byen Lagos, som passer ypperlig til hjemmelaget og forfriskende iste. Forresten er blomsterpottene fra Hay perfekt til friske urter. Velkommen til Moderne design-bloggen! Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør.


Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Hjemme hos interiørblogger Interiøret alle drømmer om Gjennomført nordisk og moderne stil hos interiørblogger Sne. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.


Nordisk interiør blogg

Skandinavisk stil med en vri Til daglig jobber hun med interiør i alle stiler og farger. Hjemme sverger Norske Interiørblogger-sjefen Ann Helen til en nøytral. Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer.


BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Rask levering og personlig service.


Nordisk interiør blogg

Linda Sæbø (37), alias Den Gode Feen, er en av landets aller første interiørbloggere. Nå er hun også kåret til den beste. Med LADY Pure Color får de du supermatte og elegante veggene som setter prikken over i’en i interiøret. I utlandet er stilen kjent som Scandinavian Modern.


Den skandinaviske, eller nordiske, stilen kjennetegnes av lyse interiører med sterkt innslag av lyse. Besøk vår nettbutikk idag! Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Hele bransjen er ute, på eventer, lanseringer, innkjøp eller middager. Og selvfølgelig på Oslo Design Fair som åpnet i dag.


Julens soverom i tre stiler. Her har jeg stylet tre ulike soverom for Kid Interiør hvor jeg har forsøkt å lage inspirasjon til hvordan du kan pynte litt ekstra på. En mørk, lekker blåfarge. Ganske klar og ren i tonen. Flott sammen med rene gråtoner hvor kontrastene står i fokus.


Nordisk interiør blogg

It’s as if the bar stools were perfectly formed from a plaster cast of your derriere. Henningsvær i Lofoten. Nordisk interiør blogg.


Et fiskevær som virkelig har fått til å skape noe spesielt! Riktig godt nytt år !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg