mandag 17. juni 2019

Treskilt med tekst

Nordens største utvalg! Vi tilpasser skilter og annet håndverk etter kundens ønske om form, farge, logo og tekst. Med års erfaring kan vi hjelpe de aller fleste som er på utkikk etter et produkt av tre eller skiferstein. Kvalitetshåndverk fra Vinstra i Gudbrandsdalen.


Produkt Info Skiltene blir lasergravert med GCC Spirit maskin eller frest ut med en CNC maskin. Hos MyStone kan du velge i mellom mere enn 6. Vi graverte treskilt i trykkimpregnert furu, og basert på ubehandlet villmarkspanel. Takket være vår CNC-styrte graveringsmaskin, kan du få den teksten og den skrifttypen du vil ha.


Fargesettingen gjøres med værbestandig maling i de fargene du ønsker. Mal og skriv fine skilt til huset og hagen. Det er enkelt å få et godt sluttresultat med denne malingen og disse pennene. Skriv en personlig tekst og gi bort et skilt i gave, gaven vil garantert bli satt stor pris på av mottakeren. Vi produserer og leverer fint graverte og sandblåste treskilt.


Treskilt med tekst

Størrelse, utforming og farge bestemmer du! Her er noen sandblåste treskilt som vi har laget. Teksten kan utheves i skiltet, det vil si at treet rundt er blåst vekk.


Ved sandblåsing får vi frem den fine konturen i treet. Et annet populært produkt er håndfreste treskilt til stedlig informasjon og veivisere med lokale navn i turløyper etc. Produktet har blitt endret siden du bestilte det forrige gang. Du kan få tekst og bilde i flere farger.


Treskilt med tekst

Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Treskilt lages nå med fargetrykk i stedet for gravyr. Et flott treskilt på hytta gir personlig preg. Velg mellom ferdige maler eller la oss lage et skilt med unikt design som kun finnes på din hytte. Har du noen gang tenkt at du burde ha fått på plass et nummerskilt på huset?


Skiltet skreddersys dine ønsker, både med tanke på farger skrifttype og utforming. Få den laveste pris her! Handle smart - Spar penger. Tøft treskilt med tekst og hyssing til oppheng fra det norske merket Trend Design. Vi velger derfor materialer av beste kvalitet og er svært nøye med behandligen av skiltene våre, slik at de skal kunne stå i mot vær og vind i mange år.


Treskilt med tekst

Norge er et land med tøffe værforhold. Tre og stein er materialer vi omgir oss med daglig i en eller annen form. Disse elementene finnes både i tradisjonell byggeskikk og moderne.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Treskilt med tekst

Vi har et stort utvalg av metall og treskilt. Både skilt med vintage preg, skilt med morsomme sitater og kjente fraser med mer. Porselenshjerte med Tekst cm. Skilt i tre med påskriften: everything happens for a reason just believe.


Kan henges opp eller det kan stå på en flate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg