fredag 21. juni 2019

Tapeter kjøkken

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker.


Finn dine favoritter på Ellos! Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue.

Let og se hvilke av våre utvalgte tapet til kjøkkenet som passer deg best! Fargerikt, minimalistisk, rustikt, vintage - det finnes noe for alle stiler og smaksprofiler. Har du funnet farge til kjøkkenet ? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes.


Kjøkkenet er vårt naturlige samlingssted. Sørg derfor at dette rommet blir trivelig og får DEG til å føle deg hjemme.

Hva med tapet til kjøkken ? Ta et tapet , rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Tapet på veggen mellom over- og underskap er rimelig og trendy! Her viser vi hvor enkelt det er å. Kjøper du tapet fra Byggmax kan du være sikker på at den er av høyeste kvalitet.


Tapetene er slitesterke, noe som er en stor fordel spesielt under påføringen. I tillegg er tapeter med vannbaserte trykk svært miljøvennlige. Tapet for våtrom og kjøkken Hos Interiorkupp. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger. Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter.


Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Room Seven er egentlig en barnekolleksjon, men tar seg veldig godt ut også på kjøkkenet eller i andre rom. Distribueres av Green Apple.


Tapetet har fiberbakside og er avtørkbart. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa.

De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen! Bestill Tapeter til kjøkken online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Med tapet på kjøkkenet , vil du kunne uttrykke deg på en bedre måte – ”Make a Statement”, pleier man å si.


Du kan for eksempel velge en elegant tapet over kjøkkenbenken, slik at du skaper en tidløs og god stemning. Det er ikke vanskelig å skape et herskapelig uttrykk. Velger du en tapet med Art Deco-stil, så kommer du langt.


Bland rosa, limegrønn og turkis på kjøkkenet med tapeter fra Ingela P Arrhenius, eller inviter grønne planter og blad inn i stuen i form av tapet fra designstudioet Lemon. Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet.


Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg