fredag 28. juni 2019

Hey'di gulvmaling pris

Merkevarene til lave priser. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp.


Beskrivelse og egenskaper.

Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.


Klikk her for å lese mer om personvern. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv,.

Heydi Råsterk er vannbasert en-komponent maling for betonggulv på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Trestjerner gulvmaling halvblank liter.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra. Maling til betonggulv i garasjer, verksteder, kjellere og industri- og lagergulv.


Heydi BetongLook blandes med vann og gir en overflate som ser ut som støpt betong. Råsterk maling til industri, verkste garasje og bolig. Epoxy gulvmaling vannbasert Sikafloor 25W kg.


Sikafloor 2epoxymaling kan tilsettes opptil med epoxyfiller for å gi en fyldigere maling. Dette gir spennende muligheter også på baderom, benkeplate, spisebord og sittebenker. Flaten som skal males må være fri for løse partikler og sugende underlag primes med fasadeprimer. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt.


Vannbasert, grå og halvblank akrylfarge for gulv som gir en slitesterk overflate.

Vil ha gulvmaling som er sterk nog tåler mye. Har lest om noe som heter Heydi råsterk og om tokomponentmaling. Hey di Sealer Waterproofer en fargeløs tettevæske på basis av silikatforbindelser (vannglass) som benyttes til tetting av betong- og pussoverflater. Fargeløs væske på basis av.


Heydi Hvit blandes med vann og gir en dekorativ, hvit overflate. Fasader - sokkeletasjer - kjellervegger - piper - gara. Bruksområder: Inn- og utvendig på betong, puss, Leca, tegl og annet murverk.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling , beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Sammenlign pris på Nordsjö maling. Malingen kan også brukes utendørs, hvis gulvet er beskyttet mot regn og vann. Heydi Flytstøp er en sementbasert, plastforsterket, hurtigherdende støpemasse som benyttes både inne og ute.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg