tirsdag 11. juni 2019

Nordisk stil stue

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Hold innredningen lett og luftig, og unngå å overmøblere, råder hun og legger til at dette er en stil som passer godt for dem som ikke har så stor stue. Et rom for selskap og venner. For kos, kaos og total avslapning.


På denne siden finner du alt fra bor stoler og oppbevaring til dekorative elementer som sørger for at din stue blir akkurat slik du vil ha den. Masse store vindusflater i et moderne nytt hus. Stuen er et levende rom.


Store rene flater, hvitt gulv og en svak lysegrå vegg med kalkmaling , gjør denne stua til et lyst sted å være uansett årstid!

Blant elementene i dette systemet er så mange som tre forskjellige kommoder som du kan stille inn TV-en på. I tillegg tre hyller, et salongbor en hylle og en liten hengslet garderobe. Ofte er det de enkleste tingene som gjør hele stilen. LOVELI møbler er et forslag adressert til kunder som leter etter en fasjonabel løsning for stuen. Husk at de fineste tingene finner du oftest når du minst venter det!


Lek med farger, stoff og stiler du liker, og la det nordiske preget få et dytt av moderne elementer. På den måten får du en personlig, nordisk stil hjemme i stuen. Det store hvite er fra Rom 2 mens det lille runde er fra Bolina. Taklampen er House Doctor.


Plakaten er fra Stilleben, skapet er vintage, og berber­teppet er kjøpt på Finn. Trendy tv- stue – Tv- stuen var ett av de første rommene vi pusset opp. Her ville vi dra på så det ble litt dramatisk, og resultatet ble et mørkt rom med mørke vegger. Resultatet ble veldig bra, her slapper vi av! Kunsten på veggen er en collage satt sammen av ulike bilder, det største er fotografert av Cecilie Husum for YggLyng.


Dip dye-vasen, marmorfatet og putene er fra Bolina, og marmorbollen fra Bolia. Her gir stilsikre innredere sine beste tips til hvordan du kan få en personlig stil hjemme. Stua hennes er slett.

Nå har jeg hatt en liten økt og vasket litt. Er ikke så mye jeg får gjort pga ryggen, men det er deilig å få litt. Etterhvert blir det fliser, nye vegger og tak - samt spotter og fine lamper.


Deretter kommer min jobb nemlig maling, tapetsering, møblering. Skal bli så godt med en ny gang, enda den er liten blir nok plassutnyttelsen bedre nå ettersom døren inn til stua er revet samt en garderobe som tok hele plassen i gangen. Så tror resultatet blir bra.


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Inviter naturen inn i stua. Hva betyr det å innrede i nordisk stil ? Naturen som omgir oss tar neste pusten fra oss og i denne gleden over naturen er det mange som finner roen.


Danskene er opptatt av hygge, svenskene lagom, mens vi nordmenn er stolte av begrepet friluftsliv. Interiør i nordisk stil. Den nordiske stil har domineret vores stuer i efterhånden mange år, og også udlandet har fået øje på, hvordan vi skandinavere indretter os. Her er rustikke spisestuer! Elementer som naturmaterialer, et guddommeligt lys, det enkle udtryk og måske et par designklassikere må siges at opsummere den nordiske stil ret godt.


Nordisk stil er derfor en innredningsretning som er i stadig endring, og som blir mer spennende for hvert år. Dette er stilen for deg som liker å komme hjem til det rene og enkle, men som ikke vil ha det kjedelig av den grunn. Selv om nordisk stil karakteriseres som ung, så handler ikke det om alder, men om mentalitet og livsstil.


Denne Pinnen ble oppdaget av C. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Leter du etter billige Vegglamper på nett? Elin Sveen er inspirert av den nordiske stilen , men er ikke redd for å sette sitt personlige preg på interiøret. Sammen med mannen Tommy og sønnene Alexander og William bor hun i et nyoppusset funkishus i Lier utenfor Drammen. For tiden er den nordiske stilen mye omtalt og derfor har vi litt ekstra fokus på den.


Så derfor finner du noen av lampene nedenfor i en kjent stil som gjenspeiler de typiske trekkene som er i stilen - interiør stue nordisk stil. Mer spesifikt, om stilen i bronsealderens norden, eller om nordens folkekunst innen for eksempel treskjæring, rosemaling eller andre former for husflid. Alle stilartene som nevnes i denne artikkelen har hatt ulike grader av popularitet, og har blitt opptatt i nordisk husflid i varierende grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg