mandag 10. juni 2019

Ihreborn seventy

Ihreborn seventy

Seventy Year Limited Edition. Ihreborn - public environment furniture. Public environment furniture - timeless. It is generous but not overwhelming and above all, the comfort is extraordinary.


Ihreborn seventy

The easy chair comes with a clear or solid colour lacquered frame. Med sine sterke linjer og dynamiske uttrykk, myk og deilig sittekomfort er dette en av våre. Viser til (av produkter) Org. NOVEMBER KAMPANJE PÅ SEVENTY STOLER - RABATT. Gjennom at de har brukt ubehandlet og naturfarget lær så kommer stolen til å endre karakter gjennom de kommende årene og får et naturlig vakkert aldrende med en fantastisk komfort!


Stolen som har en fantastisk sittekomfort leveres i hele forskjellige farger på skinnet, fra lys til mørk brun og sort. En av våre favoritter med et stramt design, men myk og komfortabel sittekomfort. Velg mellom mange forskjellige stoffer og skinn.


Ihreborn seventy

Litt mindre i størrelsen, men med samme dynamiske uttrykk. Stolen kommer nå i en ettertraktet Black Edition! Best materials and craftsmen. Denna vara ingår i en temaauktion med design från Möbelriket.


Möbler tillverkad i Värnamo, Sverige. Med detta i åtanke skapar de pragmatiska, tidlösa och långvariga produkter för en hållbar framtid. Metallstomme i klarlack (matt metall) eller vitlack. Designerstoler kan være et stilig møbel i stuen. Stolene er designet av kjente møbeldesignere, og kan leveres i flere varianter, tekstiler og materialer.


De ovanstående varianterna är av standardläder. Svart eller naturfärgad kanvas i sits och rygg. Stoppning av recfoam. Den er kun litt mindre i sin størrelse, men har fortsatt samme uttrykk. Sittplymå med inbyggda.


Klädd i läder, med stomme i lackad metall och bärande väv i kanvas. To celebrate the year history of success, we have made a Limited Edition. Klädsel i läder, med metallstomme i lackad metall. Stramt design, men myk og komfortabel sittekomfort. För mer information, priser och mått vänligen klicka här.


Ihreborn seventy

Tillverkad i Sverige. Underbar favorit med sitt graciösa och dynamiska uttryck. Mjuk och skön sittkomfort i ett minimalistiskt skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg