onsdag 5. juni 2019

Sänggavel mio

Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Sätt upp en kudde eller vila huvudet och ryggen mot gaveln för att hitta den perfekta mysställningen för dig.


Hos JYSK hittar du gavlar i flera olika varianter, både mjuka, stoppade sänggavlar och sänggavlar i trä. De flesta sänggavlar monteras på själva sängen eller direkt på väggen bakom.

På så vis skyddar sänggaveln dessutom väggen mot slitage. Hitta inspiration om hur du kan inreda ditt sovrum med en sänggavel. En sänggavel är ett enkelt sätt att sätta personlig prägel på sovrummet. Det finns en mängd olika varianter på sänggavlar, men en klädd sänggavel ger lite extra lyxig känsla i sovrummet.


Vill du inte bygga en egen sänggavel finns det fina sänggavlar på Ikea, Mio och Jysk bland annat. På ämnet kan det passa att nämna, att även en bra sänggavel kan vara billig! En hård sänggavel är ofta gjord i trä medan en mjuk sänggavel är klädd med tyg och stoppad med ett mjukt material.


Vilket material du väljer beror delvis på vilken stil du gillar och delvis på vilka praktiska aspekter du är ute efter.

Vi kan erbjuda flera olika stilar, till exempel sänggavel trä, sänggavel förvaring, svart sänggavel eller vägghängd sänggavel. Om du vill ha en liten mjukare stil på din sänggavel så kan du välja en av våra huvudgavlar i tyg. Se även våra kontinetalsängar om du är ute efter en lite högre säng med sänggavel. Kontinentalsäng i tyg Roma grey, inkl. Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning.


Hitta din lokala butik eller handla online. Du har alltid fri frakt till butik! Först och främst så ramar den in sängen på ett fint sätt, men den är även praktisk. Om du väljer en stoppad sänggavel blir den som ett bekvämt ryggstöd när du sitter i sängen och läser. Genom valet av sänggavel påverkar du sängens stil.


Sänggavlar gör både sängen snyggare och sovrummet trevligare, men de kan också ha fler egenskaper än de rent visuella. Med en sänggavel som passar din säng i både färg och form blir sängen en enhetlig möbel i ditt sovrum. Så, om du vill få denna underbara foto om Fräscht Sänggavel 1Mio , Klicka bara på knappen Spara för att spara bilderna på din referens till din dator. Trenden med stoppad sänggavel växer sig starkare och starkare – inget sovrum känns längre komplett utan en sänggavel.


Här prisvärda sänggavlar. De senaste mio sänggavel köp, försäljning och bytesannonser. Vi kommer att hitta det du söker efter - och kommer att skicka ett e-postmeddelande när det finns.

Handla din sänggavel tryggt och enkelt på nätet hos SoffaDirekt. Vi har alltid fri frakt – oavsett vart i Sverige du bor. Skulle du mot all förmodan inte vara nöj så har du även full returrätt i dagar. Titta runt och låt dig förföras av alla snygga sänggavlar. Välj mellan släta, mönstrade eller knappade tyggavlar eller trägavel för mer klassik och lantlig känsla.


Vi erbjuder alltid ett noga utvalt utbud av sängavlar i olika mått och material - oavsett om du är ute efter en grå, beige, vit eller svart sänggavel. Många av våra sänggavlar går att köpa både för enkel- och dubbelsäng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg