tirsdag 11. juni 2019

Kope hulkillister

Nja, det tar jo litt tid å kope også dersom man ikke har gjort det før. Den store fordelen med koping er først og fremst at man kan kompensere for at hjørner ikke er grader. Tenker du på koping i form av at lister uten profil står rett på hverandre i hjørnet, uten gjæringskutt?


Jeg holder på med å sette opp taklister for første gang. Jeg følte meg komfortabel med dette p. Som ganske handy fikk min stolthet seg en kraftig realitysjekk når jeg i juni ble bedt om å pusse opp stua til svigers. Gulv,vegger, tak,vindu. Jaja, dette var jaggu mange gode forslag til å gjære hulkilslist.


Det er jo bare å legge lista på samme måte som den står opp mot taket, og late som om 90. Lurt tips: Ikke gjær hjørner – kope dem sammen. Det kan være lurt å benytte spikerpistol ved festing av lister, da unngår en hammermerker.


Trykk på bildet for å se stort bilde og bildetekst. SLIK MERKER DU OPP: Kapp listen litt for lang først. Bruk en skarp sløydkniv, og husk alltid at ved bruk av kniv må man passe på å arbeide fra.


Hadde tenkt å kope hulkillister en gang i tiden, men det ble aldri noe av det. NorskTretekniskInstituttTrefokus Innvendiglistverkavtreselges hovedsakeligifuru,menlistverk iandretreslagkanogsåleveres. Previous Post Next Post.


Community Manager for Byggebolig Byggebolig på Facebook. Makita LS1019L er en kapp- og gjæringssag på 15W med innebygd laser som kan brukes til å kappe hulkillister liggende samt til stående kapping av gulvlister. Kapp- og gjæringssagen har en maksimal gjæringsvinkel på 48° til høyre og venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg