onsdag 26. juni 2019

Interiør 2017

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye.


Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret. Materialer som fløyel, messing, marmor, speil og glass, samt søte pasteller, blir brukt for å gjøre harde interiører mykere og mer eventyrlige. FÅ DE BESTE stylingtipsene og trendnyhetene i. Vi ser mer av dype, tunge farger i interiøret , nå skal det være farger på vegger, tak og gulv. Ekstra trendy nå er duse, lyse rosa- og koralltoner, lys og mørk petroleumsblå, rustfarger og bruntoner. I tillegg vil fortsatt burgunder, grønt og sennepsgult være hot.


Fliser i ulike former, mønstre og farger er en sterk interiørtrend for høsten. Nå skal vi tenke personlig når vi innreder badet. Dusjarmaturer, sluk og annet våtromsinteriør finnes i mange ulike metaller og farger. Husk at det er viktig å tenke helhet når du innreder badet.


Interiør 2017

Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt. Camilla at home Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen. Bohus har er stort utvalg av interiør. Interiør til hjemmet.


Få inspirasjon hos Bohus. Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet.


Interiør 2017

Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den. Vi vil også bruke mer farger enn tidligere. Trender, inspirasjon og tips til hvordan du kopierer stilen. Derfor er blått en god farge på soverommet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Det var jammenmeg på tide og det burde være en selvfølge å bo som man vil og liker. Egentlig tror jeg det er det de fleste gjør. Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter.


Interiør 2017

Og så har det noe med alder å gjøre også, tror jeg. Jo eldre jo tryggere på sin egen smak. Når verdens befolkning øker uten at jorden vokser i takt krever det at vi tenker nytt, også innenfor interiør og design. Finn din egen stemme på Instagram Stylist Per Olav Sølvberg deler tips og triks til hvordan du kan skape din egen stil på Instagram på Oslo Design Fair.


De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til høst og vinter. Vi har satt sammen forslag til forskjellige interiør -kolleksjoner i forskjellige tema.


Interiør 2017

Enten du liker tema som Høst på fjellhytta, Ta naturen med inn eller Mykt og behagelig, så er garantert noe for enhver interiørstil denne høsten og vinteren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg