onsdag 5. juni 2019

Ecoya produkter

De beste duftene i verden. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Se hele utvalget her! Her finner du et stort utvalg fra kjente merkevarer til dame, herre og interiør.


Ecoya produkter

Duftlysene er laget av naturlig voks og blyfrie bomullsveker. Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Disse duftlysene forsterker følelsene, hever øyeblikkene og fremkaller minner. ECOYA lager vakre duftlys fra soyavoks, som fylles i moderne og delikate glass.


De har klart å kombinere luksus med det naturlige ved å skape fantastikse duftopplevelser. ECOYA `s duftlys er laget av naturlig soyavoks med unike dufter og 1 bomullsveker, og har gjennom en årrekke laget luksuriøse produkter , med respekt for naturen. Guided by leading perfumers and fragrance experts, our iconic collection of fragrances transforms raw nature into perfumes that are rich, rare and evocative. Produktet er blitt lagt i handlevognen Møbler. De produserer også fantastiske såper og håndkremer laget av makadamia-, kokos-, og mandeloljer som er rike på vitamin E. Alle produktene er fri for parabener, silikon, propylenglykol, kunstige fargestoffer og SLS.


Ecoya produkter

Att ge en gåva med hjärtat skapar glädje och värme hos mottagaren. Forsterke følelsene, heve øyeblikkene og framkalle minner. Ljusen är 1 vegetabiliska och tillverkade av rent sojavax. Sammenlign tilbud fra Ecoya.


Naturliga och biologiskt nedbrytbara. Mini reed diffuser er en liten versjon av den originale diffuseren, og egner seg best på de små rommene: som på badet eller på soverommet. Fria från olje-, paraffin- och bivaxprodukter.


Ecoya produkter

Den har en spennende, rolig krydret blanding som er. Lotus Flower en himmelsk blanding av Lotus blomst, Patchouli og Vanilje. Tropiske lag med moden guava nektar er sammenvevd med en livlig, Queensland lychee-inspirert duft og en cocktail av bær, noe som skaper en varm, voluptuøs duft.


Duftlyset har et dekadent sølvlokk og kommer i en elegant glasskrukke - den perfekte gave til enhver anledning! Laget av naturlig soyavoks. Se vårt utvalg av diffusere og duftlys fra Ecoya her! Vakre soya vokslys, delikat helles de i moderne glass beholdere. Finn det du har lyst på her!


Utformet av naturlig soyavoks med unike dufter og 1 bomullsvatter, ECOYA -stearinlys blander luksuriøshet med respekt for naturen. Det perfekte alternativet for å forbedre alle rom. Supersøt miniversjon av ikoniske ECOYA Madison Jar.


Kjøp Ecoya Hand and Body. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside. Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende. Founded and nurtured in Botany Bay Australia, designed in Auckland New Zealand and handcrafted in. Legg til i ønskelisten.


Ecoya produkter

Alle lys fra Ecoya består av naturlig voks som brenner lengre og renere enn parafinbaserte lys. Samtlige produkter er fri for parabener, propylene glycol, silikon og kunstige farger. Historien om Ecoya - en verden der duft forvandler opplevelser til minner.


Köp Ecoya Doftljus på Apotek Hjärtat. Ecoya henter inspirasjon fra den australasiatiske naturen og de utsøkte produktene er nå å finne hos Boomerang i gågata. Stort sortiment av Ecoya Doftprodukter - doftljus och doftpinnar. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilket schampo som borde fungera för dig.


Inga frågor är för dumma. Vår kundtjänst finns till för dig. Dere får si fra til meg om dere noensinne skulle komme over Ecoya sine produkter i Edelflower og Coconut – for da skal jeg seriøst kjøpe alt de har! Beste lukten jeg noensinne har kjent. Ecoya sender oss på en sanselig reise til en verden hvor dufter gjør øyeblikk til gode minner.


Stor sommersuss til alle dere fininger! Nå finner du et godt utvalg av disse produktene i hyllene våre. Selges fra: Høyer Grimstad.


Ecoya doftljus och doftpinnar är en trendig inredningsdetalj och den perfekta presenten i alla sammanhang. Hånd-og kroppslotion fra Australske Ecoya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg