onsdag 5. juni 2019

Puslespill 2000 brikker

Det er vi stolte av og veldig glade for. Notisbok, Studiekalender mm. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker!


Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.

Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Dette puslespillet har et vakkert motiv av London. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 1år.


Velkommen til boardgamer. Skandinavias ledende spesialbutikk for puslespill. Du kan tilpasse utvalget ditt med filteret til venstre.


Landskap, dyr, natur, arkitektur eller landemerker - puslespill -motiv som retter seg spesielt mot voksne. Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter. Det finnes ikke makent i hele verden.

Puslespill er en perfekt gave til store og små! Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. Pusslespill fra Heye Puzzle. Et sted i dypet av universet eksisterer et parallelt univers. Og i dette universet av smilende tegneseriefigurer er Weenieworl Pop kultur planeten.


Den ligner litt på vår nostalgiske og kjendis elskende jor men den er mindre og søtere. Dette er et puslespill for viderekommende puslespill -entusiaster. Med puslespill -lim kan man enkelt henge sitt ferdige puslespill opp på veggen. Denne utgaven består av en rekke ark med klister på den ene siden (akkurat som teip). Man vender puslespillet med baksiden opp og klistrer arkene forsiktig på så hele puslespillet dekkes.


Det gjør ikke noe om arkene overlapper hverandre. Fantastiske puslespill med vakre motiver fra Sverige, Finlan Norge og Danmark. Her er du med andre ord sikret mange timers sjov og hyggelig underholdning til en ganske lav timepris. Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her! Skip to the end of the images gallery.


Alltid gode tilbud og rabatter. Samt navn på steder som kanskje kan hjelpe deg å sette deg på sporet om hvor brikken hører hjemme. Lag enkelt ditt eget puslespill med bilde på cewe.


Når siste biten skal legges kommer den fantastiske følelsen og puslespillets motiv viser seg.

Flott motiv av Colosseum. Uansett hvor mange biter puslespillet inneholder er belønningen like stor. I løpet av få minutter kan du designe ditt helt personlige puslespill med ditt foto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg