mandag 17. juni 2019

Micropaint priser

MPS Micropaint Kokstad ligger i Kokstadvegen rett ved Flesland. Ta til høyre ved Thon og Scandic Bergen Airport og kjør i 800m og du vil få Kokstad avdelingen på høyre hånd. På Kokstad deler vi kundemottak med Hurtigruta Carglass som er flinke på rutereparasjon.


Vi har alle incentiver for at din skade skal bli reparert på rimeligst mulig vis – enten om du ønsker å bruke din forsikring eller ikke. Brukte micropaint etter å ha skrapet framskjerm og hjulbue mot kant på garasjeåpning. Skade både på plast og inn mot bart metall. Har fortrengt kostnaden, da jeg var meget irritert på meg selv. Ble noen tusenlapper tilsaman, kanskje 4-5.


Målet er minimalt med demontering og montering. Dermed sparer man både tid og penger. I tillegg til allerede gunstige priser får du ytterlige rabatt som NAF medlem.


Her kan du se våre priser , knyttet opp mot ekte bilder av skader. Mens MPS kan klare seg med så lite som gram lakk, er det vanlig i bransjen å blande inntil 2ml. På denne måten kan du sammenligne skadene du ser her med skaden på din bil, og da få et inntrykk av hvilken pris det blir for å rette opp din bilskade.


Høy kvalitet til lave priser ! Mikrolakk er en effektiv og kostnadsbesparende metode for utbedring av lakkskader og bulker. Med vårt ønske om en bedre og mer effektiv kildesortering, både i hverdagen og under arrangementene våre, så falt valget på Bergen Miljø og Gjenvinning. De kom kjapt på banen med gode løsninger og gode priser og viser et ekte engasjement for det de driver me og vil hjelpe oss til et økt fokus på miljø og god håndtering av avfall. Vi utfører EU-kontroll og service på alle bilmerker til konkurransedyktige priser. Bestill EU-kontroll nå!


SERVICE PÅ ALLE MERKER. Faste lave priser Micropaint har faste priser , slik at du som kunde vet hva utført arbeid kommer til å koste. Når du leverer inn bilen vil vi sammen med deg taksere og prise jobben ut ifra vår servicemeny. Med andre or ingen økonomiske overraskelser. Kvalitetsgaranti Micropaint garanterer profesjonelt arbeid.


Enkel parkering på Gardermoen til konkurransedyktige priser ! Når du parkerer hos Flight Park avhenter og leverer vi bilen din rett ved avgangshallen. Mikrolakk reparerer lakkskader og bulker til lave priser og høy kvalitet! Fyll inn ditt registreringsnummer og få pris på din skade! Du får også gratis taksering av skaden!


Det er en formidabel prisforskjell! Støtfangerhjørner er relativt enkle å fikse. Han sier at deres erfaring er at smart-reparasjoner koster rundt en tredjedel av tradisjonell skadereparasjon. Mps Micropaint Åsane AS fra , Hordaland.


Bergen Lakksenter AS Vi har Bergens største lakkboks! En liten kjøretur fra Bergen får du billakkering. Hos Bilkomsetikk i Hvalstad i Asker fikser vi alt innen billakkering og parkeringsbulker.


Konkurransedyktig pris på billakkering og oppretting av en parkeringsbulk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg