tirsdag 18. juni 2019

Oppbevaringsboks med lokk

Oppbevaring til lave priser. Høstrydding, flytting eller oppbevaring – Julas kasse passer til mange formål. Plastboksen er romslig med et volum på liter. Stablebar oppbevaringsboks av høy kvalitet. Boks med hengslet lokk - lett å komme til innholdet, selv når den er stablet.


Glatt overflate - enkel å rengjøre.

De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver. Kurvene våre kommer i forskjellige størrelser slik at du får plass til de under sengen, i bokhyllen eller i boden.


Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris.


Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut. Med en skikkelig oppbevaringsboks er det enklere å ta vare på maten.

Hjelper deg å holde orden i hyller og rotete rom! Støtsikker plastkasse som egner seg til oppbevaring av det meste, også matvarer. Den gjennomsiktige plasten gjør at du ser godt hva som finnes i boksene. Flott oppbevaringsboks med et industrielt preg. Den rustikke utførelsen som likner betong, gjør at boksen godt kan stå framme og være en del av innredningen.


Dette settet består av tre oppbevaringsbokser av glass med tilhørende lokk. Finn laveste nettpris her. Tette plastlokk følger med i alle størrelser. Lokkene lukkes tett med fire klemmer.


Husk å åpne lokket ved bruk i mikrobølgeovn. Boksene tåler oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn. Den kan stables og har lokk med sneppertlås. Ypperlig til oppbevaring i garasje, loft eller bod. Tåler ned til minus grader og kan brukes i mikrobølgeovn uten lokk.


Laget av næringsmiddelgodkjent materiale for oppbevaring av all type mat. Mål: 32x47xhcm. Ekstra kraftig oppbevaringsboks som tåler et tøffere miljø enn Classic.

Boksen leveres med løst lokk som festes på skuffen med et enkelt håndgrep. Vi har plastbakker og solide oppbevaringsbokser i mange størrelser, utførelser og farger. Vi har sammenleggbare, gjennomsiktige, stablingsbare og med og. Godkjent for kontakt med mat.


God boks for oppbevaring av alle typer material. Utmerket for bruk i kjellere, loft, gar, hus og hytter. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Laget i slitsterk HD-polyeten, tåler de fleste syrer, oljer og alkaliske løsningsmidler og klarer temperaturer fra -40° til 90°. Leitz MyBox oppbevaringsboks. Elegant oppbevaring for Adokumenter, magasiner og andre saker i hjemmet og på kontoret.


Ugjennomsikt ig materiale i premium kvalitet med glanset finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg