fredag 31. mai 2019

Kahler hammershøi kopp

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon.


Kahler hammershøi kopp

Koppen er god å holde rundt, og de diskrete rillene gir et godt tak om porselenet. Dessuten er koppen en termokopp, slik at den holder godt på varmen uten at du brenner deg på fingrene. We use cookies to provide the best experience on our website. By using our website, you accept the use of our cookies.


Vanlig pris: kr 3200. Special Price kr 2765. Vi hos glassoginterior. Hammershøi juleservise går godt sammen med Hammershøi hvite servise. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Kahler hammershøi kopp

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon. Udover Omaggio vaser indeholder Kähler Designs sortiment dog også fantastisk flotte lysestager, skåle, julepynt, lyshuse og flere stel.


Stellet er inspireret af den verdenskendte danske kunstner Svend Hammershøis værker. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Da koppen , som alle Hammerhøi produkter, er håndlaget vil hver kopp være unik. Det kan forekomme mindre variasjoner fra kopp til kopp. Les tester og omtaler før du kjøper.


I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Det fine kruset finnes også i fire andre vakre nyanser: klassisk hvit, moderne marmorgrå, dus himmelblå og fargerik korallrød.


Kahler hammershøi kopp

Create the ideal cake table and serve the coffee or tea in these beautiful thermo cup. I tillegg til denne i marmorgrått finnes de i flere farger, og er flotte å kombinere med resten av det hvite serviset. De diskrete rillene gjør at koppen er god å holde rundt. Denne himmelblå koppen er intet unntak. De diskré rillene har samtidig en funksjonell fordel og sørger for at koppen er god å holde i, og at oppbevaringsglassene er lette å åpne.


Koppen har diskrete riller som gjør den god å holde rundt og elegant. Koppen og fatet passer fint til spesielle anledninger, når man har tid til å sette seg ned å nyte en god kopp kaffe, te eller varm sjokolade. Tilføy til gaveliste. Designer: Hans-Christian Bauer Levering: 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg