fredag 26. mai 2017

Våtromstapet jotun

Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Systemet gir en fin overflate, og kan benyttes i våtsoner i kombinasjon med øvrige produkter i systemet iflg. Inngår som et spesialprodukt i våtromsserien som er godkjent av den norske.


Våtromstapet jotun

Tapetet er en solid variant av vinyltapeten. La tørke ca timer avhengig av temperatur og fuktighet. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt. De fleste malingsprodusenter har egne våtromssytemer utviklet for å møte krav til vanntetthet og miljø i våtrom.


Våtromssystemene inneholder våtromssparkel, våtromsgrunning, våtromstapet og våtromsmaling, som til sammen gir en vanntett overflate. Det er viktig å påpeke at bruksanvisning følges for at dette skal bli godkjent. Kjøp på nett eller i butikk. Har du lyst til å fornye badet? Med malte vegger på badet kan man skifte farge uten spesielt mye innsats, det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge.


Våtromstapet jotun

Hvordan male tapetsert vegg. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun Glassfiberstrie er overmalbar glassfiberstrie.


Våtromstapet jotun

I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla. Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. Impregnert spesialglassfiberstrie.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Våtromsveven er en glassfiberstrie med såkalt G-100-kvalitet som har lav lerretsstruktur. Jeg holder på med nytt bad og vaskerom i tilbygg, og vi planlegger å bruke gips og Jotun våtromstapet på vaskerommet og Fibo Trespo (eller Alloc) våtromspanel på badet. Jeg leste på Jotuns sider at spon ikke var godkjent underlag for våtromstapeten. For min del blir det da uinteressant hvorfor det ikke er.


Fargerike har Norges største utvalg av tapet. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple. Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge.


Våtromstapet jotun

Jeg ønsker å gjøre en midlertidig oppfriskning på et gammelt bad. Per nå har badet våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegg (den er tykk og plastikkaktig i konsistensen). Gulvet ser OK ut, men jeg kunne tenke meg å male over våtromstapeten. Har hatt våtromstapet på fuktbestandige sponplater på badet i år. Aldri hatt noen problemer med det.


På vårt bad har vi gulvbelegg på dusjvegger, det er kun en lekt på 36x48mm som skiller inn og utside av dusjen. Vil tro at dusjkabinnett ikke er noe verre, tvert i mot. Maxbo har Norges største Jotun -utsalg og er ledende på tapet i Norge! Ta en tur innom et av våre varehus og finn inspirasjon til å fornye veggene, enten det er på soverommet, i stuen eller på badet. Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger.


MAXBO tilbyr både tynne, tykke. Inneholder en våtromstapet - er vel ikke helt glatt men ganske, i hvert fall mye mer enn glassfiberstrie. Tror egentlig dette kun er kurant med vinylgulv med sveiste hjørner, vet ikke om du får det til med flisegulv. Du kan få en utfordring ned mot gulv.


Sjekk infoen som Jotun har på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg