mandag 22. mai 2017

Liten skohylla

Hur får man hallen att bli den där snubbelfria och snabba iordningfixarzonen som funkar när du ska iväg på morgonen? Skohylla i miniformat. En liten skohylla för endast ett par skor tar minimalt med plats.


Köp flera och sätt där det får plats. Lika snyggt som praktiskt.

I din önskade ekologiska naturfärg. En skohylla helt i furu med en stabil stomme som du kan montera helt själv. Hyllplan medföljer, skruv för hyllplan och nylonfästen för hyllplan. Det följer även med justerbara fötter och krysstag för extra stabilitet.


En fördel med en skohylla är att det är lättillgängligt när du snabbt ska trä på skorna eller sandalerna för att tömma brevlådan eller gå ut med hunden. Hos oss hittar du prisvärda förvaringsmöbler till hallen. Se hela vårt utbud av hatthyllor, bänkar, skohyllor, krokar och klädhängare!

Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, på Arlanda och online. Oavsett om du letar present eller något. Robust treplanshylla med generöst om utrymme för skor, stövlar och annat. Sidor av obehandlat trä och hyllor av metall.


Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Handla enkelt online hos Ellos.


Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.


När det kommer till förvaring är det många saker att fundera på, inte minst för att det ofta finns olika modeller av liknande förvaringsmöbler. Du kan till exempel välja att köpa en skohylla eller ett skoskåp, sätta upp en hatthylla eller helt enkelt ha en fristående klädhängare. Below are a few arguments and may still be an incredible choice.


Välj mellan material som skohylla trä, skohylla metall och skohylla ek. Kanske är du ute efter en smal skohylla ?

Hold gangen ryddig med skohyller og skoskap. Noen vil mener man aldri kan få for mange sko. Dessverre ender sko altfor ofte opp i en haug i gangen. För det andra är skohyllor praktiska eftersom blöta skosulor inte riskerar att förstöra eventuella trägolv, om de placeras på en skohylla.


Köp förvaring för hemmet hos Chilli. Vi har ett stort urval av förvaringmöbler. Plats för minst par skor. Shoppa Hallmöbler hos Ellos till bra priser.


Välj bland säsongens Hallmöbler i många olika modeller. I våra varuhus hittar du praktiska förvaringslådor och flätade korgar i sjögräs för förvaring av mindre och större föremål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg