onsdag 3. mai 2017

Håndløper feste

Håndløper for din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Våre håndløpere er enkle å montere og leveres komplette med alle tilbehør som man behøver. Leveres med skruer og plastplugg. For feste i tre og betong.


Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne.

Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Denne komponenten gir en innfesting av en glatt håndløper. Klemmen har en svivelfunksjon som gjør at den kan tilpasses enhver helning. Den rustfrie stållegering er av type 3og. Jeg skal altså ha noe som lar meg feste en Ø50mm håndløper ca.


Standard håndløper med feste fra oversiden av balkongplate. Det er ett hull i begg ender. Ser for meg en tykk skrue og en slags skive mellom vegg og håndløper.

Hvor finner jeg i så fall skiver i tre? Eller har noen andre forslag? Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Alt jeg finner er for feste av håndløper på vegg.


Skriv inn navnet ditt og e-postadressen og få tilsendt våre kommende ny hetsbrev. Et aluminiumsrekkverk med tilpassede, lagerførte, standarddetaljer hvor håndløper , knelist og sparkelist leveres i nedenstående lengder. Rekkverkets store fleksibilitet gjør at det er meget enkelt å montere.


Rekkverkbutikkens håndløper i eik leveres komplett med alt av monteringstilbehør. Vi har også håndløpere i rustfritt stål og Jatoba. I det enkle designverktøyet vårt oppgir du målene dine og ser prisen med én gang. Unisystemer selger Kee Gate og Kee Klamp konstruksjonsklemmer i stål og aluminium og rør for rekkverk, områdesikring,oppheng, hyllesystemer m. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.


Lukk Du må logge inn! Veggfeste som kan brukes til håndløper i stål eller tre. Dersom du ikke har opplysningene for å kunne logge inn. Til feste av radiatorer, skap, hyller, speil og andre tunge ting Bæreevne: kg (tverrkraft) 1. Trykk ankeret gjennom hullet 3.

Ekspander ankeret med en spesialtang 4. Sett opp objektet som skal festes over ankeret. Sett skruen gjennom objektet og trekk til. Rekkverket festes etter behov enten fra siden eller under profilen.


Eventuelt skjulte rør må påvises av kunde ettersom vanger, håndløpere og stolper festes til vegg og stendere. Rekkverk med glass, rekkverk med perforert plate, vangemontert, gulvfeste, rustfritt og syrefast stål, håndløper for vegg. Kroker og knagger i hopetall.


Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Feste til bakkemontering. Velg mellom enkle eller doble kroker.


Anvisningen beskriver krav og anbefalinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg