onsdag 24. mai 2017

Løiten lys jul

INNEO webpublisering. Flott lys der t- lyset skinner flott igjennom engelen. Husk å bruke grus og telys i plastkopp. Utstillingene i seg selv er en opplevelse du sent vil glemme.


Hver farge har fått sin egen utstilling med matchende tilbehør!

Alle våre lys er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet, med veker av 1 bomull. Omtrent av alle lysene er designet og produsert av. Det er ikke alltid lett å være en stakkars. Et ferdig lys kan ha vært igjennom opp til åtte ulike arbeidsprosesser.


Lysene er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet. Vekene er av 1 bomull. Her ser du litt av utvalget vårt.

Kom innom butikken for å se alle de fine lysene våre. De opptil flere meter høye utstillingsoppsatsene og de utrolige variantene av lys , trekker et stort publikum fra hele landet. Merk at Kafeen på Brænderiet har nye drivere. På vår butikk på Lillestrøm Torv har vi fått inn noen lekre puter.


Ypperlig som julegave til noen man er glad i (eller seg selv). Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Fint inndelt i avdelinger og veldig bra utstillinger. Handlekurven blir etter hver tung når du går omkring og putter stadig fine lys opp i den! Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Konfirmasjonstiden nærmer seg med stormskritt, og vi har fylt butikken med nydelig borddekor i alle regnbuens farger!


Våre lys har lang brenningsti og skinner i de mørkeste kroker! Den femte dag jul hadde vi litt ekstra tid til overs på dagtid før vi skulle i Juleselskap på kveldstid til min tante og onkel. Det går fort mot mørkere tider allerede fra høsten, og ut i desember merker man godt at dagene har blitt kortere.


Kanskje det er derfor lys i julen betyr så mye for oss.

Noe av den fineste julepynten er stearinlys – det er både stemningsfullt og man kan få dem med mange vakre motiver. JULEGAVER TIL STORE OG SMÅ - Vi har julevarer og gaver i alle prisklasser. Veldig vanskelig å ta bilder der, siden det var veldig mørkt, men noen av bildene ble bra! Nei der likte jeg meg veldig godt! Der hadde de lys som var formet som Buddah og litt til, å det var så utrolig fint.


Løiten -en god tradisjon. Men du finner også de fine lysene deres hos samarbeidspartnere spredt over hele landet. Lysstøperne og designerne jobber stadig ut nye produkter, og det blir jobbet kontinuerlig for høy kvalitet, lang brennti og et vakkert utseende på produktene, dette er også verdier som blir satt når nye produkter skal utvikles.


Bespisning av grupper kan organiseres via catering. MENY: Kafeen har åpent for enkel servering. Det nye systemet baseres på skiltgjenkjenning ved hjelp av kameraer. Nettbutikk med lamper og belysning til din bolig.


Stort utvalg av både inne- og utelamper. En Norsk lampebutikk på nett - Rask levering og fastpris på frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg