onsdag 3. mai 2017

Leke kjøkkenmaskin

Leke kjøkkenmaskin

Med en kjøkkenmaskin blir blanding, visping og elting til en lek. Sammenlign priser på hundrevis av kjøkkenmaskiner og se hvilke som er best i test. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Velg blant blendere, juicepresser, frityrkoker og mye mer i nettbutikken!


Leke kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin er et must på alle lekekjøkken. Med denne kjøkkenmaskinen i tre kan du bake boller eller diske opp med de lekreste kaker. Mikseren kan roteres ved bruk av håndtaket, og den kan heves og senkes ned i bollen ved å vippe den opp. Det er viktig å ha riktig verktøy, og her kan du finne kjøkkenmaskiner som barna kan leke med i sitt kjøkken.


Bli med og “lag mat” med din egen blender. Se tester av Electrolux, Kenwoo KitchenAid og Bosch mfl. Lag lekre burgere og varme pølser av Play-Doh med settet Play-Doh Burger Barbecue. Sørg for at barnas lekejøkken har alt utstyret som trengs for å være komplett!


Her finner du massevis av morsomme kjøkkenmaskiner og utstyr som barna kan leke med. Alt passer perfekt inn på lekekjøkkenet eller i lekestua! Kjøkken Lek Om barna går rundt med et ønske om å lage mat så har Extra Leker et stort utvalg kjøkken relaterte leker som lar barna bruke fantasien og kreativiteten til det fulle! Noe av det beste med en kjøkkenmaskin er at den er så fleksibel. Gjennom å kjøpe forskjellige tilbehør kan du forvandle den til en allsidig assistent i kjøkkenet.


De fleste kommer som standard med følgende tilbehør: Visp til å piske kremfløte, deigkrok og blander for mos, paideig og kakerøre. Kapselmaskinen har knopper å skru på, illustrasjoner og design som minner om en ekte. Kaffemaskinen i tre, med kapsler, lager kaffen i en fei. Inviter på kaffe og kaker på barnerommet. Lokket vippes opp, kapselen legges i, og du er klar til å. Ofte kan du også bruke tilbehør som kjøttkvern.


Leke kjøkkenmaskin

Beste Priser På Kjøkkenmaskin. Prøv å finne en plass til lekekjøkkenet så nærme det riktige kjøkken som mulig. Det er kun kort tid at barn vil leke så nærme de voksne så finn en plass og nyt at du ennå kan være med i leken.


Og med rett tilbehør kan man også bruke den som blender, foodprosessor og kjøttkvern. Kenwood Prospero kjøkkenmaskin KM2- Kjøkkenmaskinen Kenwood Prospero har en bolle i rustfritt stål og gjør matlagingen til en lek. Mikrobølgeovn med display og realistiske lyder og lys. Varm opp de medfølgende middagene, en hamburger, en pølse, popcorn eller kyllinglår. En fin lyseblå leke-kjøkkenmaskin i tre med bakebolle, egg, sukker, mel og melk.


Leke kjøkkenmaskin

Mixmaster fra Redbox med realistiske funksjoner. Mixeren lager og og vispene roterer. Velg hvilken vei de roterer ved å bruke de to knappene på toppen av mikseren.


La barna bli med på husvasken med denne flott leke støvsugeren. Støvsugeren ser akkurat ut som en ekte støvsuger og har av og på knapp likt som en ekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg