mandag 22. mai 2017

Keramisk glattebørste

California Beauty glattebørste giver dig samme sofistikerede resultat som i en frisørsalon og uden at svede håret! Det er meget nemt - sæt den i stikkontakten og børst skønheden ind! Børsten må kun bruges på tørt hår eller hår, som er tørret med et håndklæde. Få glat hår, nemt og hurtigt! Med Simply Straight skåner du håret.


Ved at børste håret igennem med de op til 230⁰C varme keramiske børster får du. Dette betyr at temperaturen er jevnt fordelt på hele overflaten, slik at det gir en raskere og mer skånsom retting. Det keramiske belegget på børsten tåler høye temperaturer og produktet har derfor lang levetid. Keramisk glattebørste.


Gir glatt hår og man beholder volumet i håret. Relaterte sider Se alle. Hølonda helse- og omsorgssenter. Dafni keramisk glattebørste Ready - Straight - Go! Dafni er et amerikansk bran der har revolutioneret branchen for varmestylers til håret.


Keramisk glattebørste

Dafni står bag den første keramiske glattebørste , der udglatter håret så let som en leg. Denne glattebørste er ved første indtryk, en glattebørste som er lavet af gode materialer. Børsten fra er let at holde i hånden, og vejer ikke meget. Generelt er glattebørster kendt for at være en hurtigere og mindre skadelig måde at glatte håret på, men med denne glattebørste går det endnu hurtigere.


Nedenfor gennemgår vi glattebørstens fordele og funktioner, så du kan få et overblik over, om dette er en glattebørste , der passer til dine behov. En glattebørste er et glattejern med børste funktion også. Det er ikke helt som en hårbørste, men med styling funktionen kombineret med udformningen som en hårbørste, vil den børste dit hår glat og smukt.


Keramisk glattebørste

Der er MEGET stor forskel på den originale Dafni glattebørste , og andre glattebørster. Nogle vælger at købe de uoriginale børster, da de er billigere end Dafni børsten, og de opnår derfor dårlige resultater, baseret på dårlig kvalitet. Glatt ut håret på kort tid med denne 2-i-varme rettbørsten. Før den sakte gjennom håret for et glatt, slikeaktig og mykt hår på få minutter.


En keramisk rettebørste vil redusere statisk elektrisitet og vil gi jevn varme. Turmalin og keramiske plater vil også gi deg et glattere hår som billigere materiale ikke er like gode til. Når det kommer til nålene, bør de helst være av nylon om du har en sensitiv, men om du sliter med at børsten setter seg fast i håret, vil det være bedre med tupper av gummi eller silikon. Med denne moderne glattebørsten glatter du ned håret på 1-2-3.


Med ION-teknologi og keramisk belagt ytre er børste også svært varmebeskyttende, og temperaturen kan justeres mellom 1til 2grader. Den roterende ledningen er på meter. Filtrer i vores store udvalg af makeup brands.


Sådan bruger du en glattebørste : Sørg for at håret er tørt og redt igennem. Rengør din glattebørste inden du går i gang, for den skal være ren når den bliver brugt i et rent hår logisk nok. Skånsom mod håret med keramiske børster.


Keramisk glattebørste

Har kun brukt den en gang, er som ny #128578; Kjøpt på nett for 50- Selges til 10- Hentes Storhaug i Stavanger, eller kan. Glattebørste selges der den ikke blir brukt. Maksimal temperatur: 2C – No Burn¿-effekt – LCD-display – Klarer alle hårtyper – 3kabel som gjør den lettere å bruke. DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush er den originale glattebørste. Denne revolutionerende børste er med keramisk belægning af højeste kvalitet, og glatter dit hår på få minutter.


Børsten er utroligt nem at bruge, og er perfekt at bruge i en travl hverdag, hvor det at ordne hår gerne må gå stærkt. Elgiganten har et stort udvalg af lækre glattejern og fladjern fra alle de kendte mærker som Babyliss og OBH Nordica. Find et billigt glattejern her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg