onsdag 3. mai 2017

Forhekk til sau med tak

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tak til fôrhekk for sau. Galvanisert fôrhekk med tak for sau , sider som kan åpnes og fôrplasser. Fôrhekk galvanisert for sau , med tak og fôrplasser.


Reduser fôrtapet og unngå at dyrene tråkker i fôret. Du må også ta hensyn til størrelsen på fôrballene.

Du kan velge mellom rund fôrhekk med diameter på m og fôrhekk med tak for deg som vil beskytte fôret mot nedbør og få ballen opp fra bakken. Alle varianter er enkle å fylle på og lette å flytte. Alltid friskt for som ligger beskyttet. Egnet for mindre rundballer m. Fester for hullbom e. Ta kontakt på e-post med ditt postnr for tilbud levert hjem til deg.


Rambo forhekk for sau 3x 1antall. Fôrhekken er formet for å redusere forekomster hodeskader på buskapen, og har en hengslet port i den ene enden for enkel påfylling.

Hekken har vertikale stolper med ca 2mm avstand. Taket er enkelt å montere, og bidrar til å beskytte fôret mot vær og vind. Taket er rustbeskyttet, og noe montasje må påregnes ettersom taket leveres flatpakket, men komplett med de skruer, muttere og skiver du trenger. Bildet viser taket sammen med den krybbeformede fôrhekken.


En fleksibel løsning hvor man kan flytte frontene inn etter hvert som sauene eter på rundballen. Med spisehull på x cm. Gullsøya forhekk skrå eteplasser med skråstilte spiler.


Kellfri forhekk til sau. Til venstre er den tradisjonelle forhekken til sau med forplasser. Til høyre ser du en forhekk med tak også egnet til sau.


Denne er også levert til foringsplasser for rådyr. Forhekk for sau , m ø. Bestill Sauegrind m. Komplett forhekk i varmgalvanisert stål, lengde ca 2cm. Liten og praktisk forhekk som egner seg supert til å fore både inne og ute. Lena forhekk kan leveres både med og uten tak.


I vedlikeholdsfri glassfiber, komplett med tak , for sau og geit.

Våre forhekker er varmgalvaniserte slik at de kan motstå all slags vær. Stort tak over forhekken sikrer tørt for. Unngå forspill ved bruk av. FÔRHEKK FOR SAU HORISONTAL Med horisontale ringer.


Den sikreste modellen for sauer med horn. Den kan brukast både til tre- og stålinnreiing. Med dette produktet kan ein fore ein gong pr døgn, og sauene er likevel garantert ferskt for. Bonden forar som vanleg ein gong, og i tillegg fyller han opp forhekken med ekstra måltid.


Varmgalvanisert forhekk til sau. Kan også brukes til geit, kalv, hjort, og lignende dyr. Velegnet til små høyballer eller løst høy. Med fastmontert trau som kan. Runde fôrhekker har plass til en liggende rundball, og finnes med skråfront eller enkel bøylefront.


Den åpnes enkelt for fylling av fôr. Kvadratiske fôrhekker (2x2m) har plass til en rundball, og finnes med kirkestolfront, skråfront, fangfront, enkel bøylefront og stående spiler (for hest).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg