fredag 5. mai 2017

Brette duk

Brette duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Duken skal nå være i en rektangulær form med rette kanter på alle sider. Slik stryker du duken Hele Amerikas husmor, Martha Stewart, foreslår at for å gjøre det enkelt for deg selv når du skal stryke duken , kan det lønne seg å gjøre strykejobben rett ved siden av spisebordet, slik at du med største letthet kan løfte duken over på bordet så snart den er fin og krøllfri. En vakkert brettet serviett er prikken over i-en på ethvert bord.


Det er en flott overraskelse for gjestene, og skaper forventninger til selve måltidet. Våre serviettfilmer er enkle å følge med på, og på kort tid kan du brette som proffene! Fell duken i halvt slik at du har en halv sirkelform. Ta den runde kanten av duken opp til foldet kant for å brette duken i halv igjen. Glatt foldene med hendene.


Brette duk

Stryk over en gang til - den doble duken. Legg duken på strykebrettet og brett på midten. Fold duken sammen slik at den passer inn i skapet. Hvis man ikke har mulighet til det og må stryke en linduk så må linduken være godt fuktig.


Duken kan dusjes godt og legges i en plastpose et par timer. Da har fuktigheten fordelt seg godt i stoffet. Nettsiden til Jerven AS. Og det er ikke bare vanlige tekstil- og damaskduker som kan stives på denne måten. Hvis du har en heklet duk som lett krøller seg, kan du tilsette kokende vann i blandingen og la hekleduken ligge og trekke i dette en stund før du tar den opp og fester den med nåler til en plate, så den får strukket seg skikkelig.


Brette duk

Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord. Nå kan du få kjøpt både servietter og duker som til forveksling er lik tøyduker og tøyservietter. Du bør velge et tema og sørge for at du holder fast ved ideen når du skal velge tilbehør.


Plasser halv brettet duk på et flatt underlag, for eksempel et kjøkkenbord. Du skal nå ha en stor firkant. P Hvis du bruker en rund duk , brette bunnen og topp runde kanter for å berøre og møtes på midten. En leieperiode har vi definert som inntil døgn.


Start med å klippe opp servietten i fire like store deler. Legg alle lag i en bunke. Det blir da lag med papir. Forsett på motsatt side. Ta hver av hjørnene og brett inn mot midten (motsatt hjørne) 6. Sett opp servietten og den er klar.


Brett en dekorativ blomst: 1. Ved å sette mange servietter sammen i en sirkel blir dette fin pynt til bordet. Dette fungerer bra hvis duken for baren er liten nok til å gjøre dette. Dersom duken er for stor , eller foretrekker å lagre det på en annen måte , går du videre til neste trinn to. Hvordan brette servietter? Du trenger ikke være en profesjonell dekoratør, eller være veldig erfaren for å få bryllupsbordet til å se virkelig dekorativt ut!


Ofte er det kun enkle grep som skal til - f. Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg