mandag 15. mai 2017

Fleeceteppe barn

Kjøp din Snug rug i dag! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Det er lite som er bedre enn å legge seg ned i sofaen eller godstolen og krype inn under et mykt pledd.


Når man er pakket inn i pledd blir alt litt koseligere.

Vil man ha tepper og pledd til barn og baby, er Jollyrooms online-sortiment rett sted å lete. Teppet er laget i god og tykk fleecekvalitet, og har mange bruksmuligheter! På grunn av sin romslige størrelse kan det også brukes som leketeppe! Teppet passer godt sammen med ditt barn og andre produkter!


Stort utvalg av fleecetepper til barn. Hos The Fairytale Company vil du finne et stort utvalg av klær, sengetøy og fleecetepper med DISNEY PRINSESSER. Man trenger ikke å være frossen for å gå til investering av et nytt fleecepledd.


Et virkelig mykt og koselig teppe til barnet ditt.

Det er myk fleece på den ene siden og herlig velour på den andre, kan brukes både i barnevognen eller hjemme i sofaen. All metervare som benyttes i Baby Dans tekstilprodukter er testet i hht Øko-Tex 100-standarden. Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pled eller re opp sengen med et sengeteppe.


Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpled pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser.


Se mer og kjøp på Kid. Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Alt levert med broderte navn! Varene reserveres ikke når de ligger i handlekurven.


Hvis vi blir utsolgt for din ønsket vare, vil du raskt få beskjed om dette. This Everton Fleece Blanket is a classic design in thier famous club colours. Its a blanket made from 1 Polyester which is soft to touch and measures approximately.


La ditt barn drømme seg bort i et magisk eventyr. Se alle våre produkter på småtasser.

Logg inn Kontakt oss. Kurv Produkt Produkter (tom) Ingen produkter Frakt kr Totalt. Velkommen til fotballbutikk.


Hos oss finner du et meget bra utvalg i supporterutstyr for norske og utenlandske lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg