onsdag 31. mai 2017

Vaske hus utvendig med zalo

Få pristilbud fra flere bedrifter. Zalo skummer altfor mye – og det er ikke mengde skum som avgjør hvor rent det blir. Er flaten dårlig rengjort, kan du få skjolder og slite med vedheften etterpå. Du kan kanskje til og med ta med neglen og løfte malingen fra flaten, sier Audun Klauseie i Alanor. Og når du først er ute med vaskekosten - kanskje du også bør gi taket en omgang!


Men pass på: Husvask kan ødelegge vinduene dine!

Bruk stige og vask fra toppen. Du skal alltid spyle huset ovenfra og ned. Yes er et vanlig oppvaskmiddel og likner på Zalo mm.


Man må være grundig med å få bort all såpen etter vask ellers sitter malingen dårlig. Oppvaskmiddel matter ikke underlaget, dette er en ulempe, men fordelen er at det ikke tærer på glass. Da får du fjernet soppsporer, skitt og sot som tærer på malingsfilmen, sier Jostein Brekka hos Jordan. Et malt hus kan stå i over ti år hvis du vasker jevnlig og passer litt på. Ifølge Brekka trenger du ikke nødvendigvis vaske hele huset på én gang.


Du kan ta den ene veggen én dag og fortsette med de andre neste dag foreslår han.

Hvor ofte vasker du huset utvendig ? Kan jeg ikke bruke klorin eller zalo ultra fremfor å gå til innkjøp av de dyre. Ta nå de kronene som skal til for å vaske huset godt nok utendørs. Vaskemiddel som TAR gammelt fett.


Hvordan vaske hus utvendig ? Flere resultater fra forum. Fritid › Hus , hage og oppussing Bufret 27. Jeg har også på andre hus i annet klima skrubbet med stiv børste og vann med litt klorin i for å fjerne og drepe. Zalo har jeg ikke prøv men skal vaske en vegg i morgen - skal prøve med Zalo da.


Slik vasker du utvendig hus ! Vakre Hjem BloggJuuhuu:)) Her kommer framgangsmåte når du skal vaske. Som jeg håper flere skal gjøre etter at jeg forklarte hvorfor i forrige innlegg her. Svigerfars kompis er malemester og han rådet oss til å vaske huset med Zalo før vi påførte. En vask av vinduer og dører må til. Noen som vet blandingsforholdene?


Sjekk også om ikke sekken trenger en liten utvendig vask. Skikkelig vask med båtshampoo foretas om høsten når båtene kommer innomhus. At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt.

Det har samlet seg en del skitt i løpet av vinteren. Vi skal male huset i sommer. Og hva med terrassebord?


Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året. Så sprayer jeg på med fortynnet zalo (plastflasker med dyser fåes over alt) forhold 1: zalo -vann for ekstra. Vask av hytter og hus bør foretas minst hvert 2-år.


Skarpe kanter på utvendig treverk er mer utsatt for slitasje og får som regel tynnere beis-. Hvis du skal vaske huset før maling så skal du bruke kraftvask. Men det trenger slettes ikke å være spesielt vanskelig. Alt du trenger er en hageslage.


Om du ikke bruker sterke kjemikalier, så i det minste spyl av veggen en gang iblant mens du vanner blomsterbedene, sier Thomas Sundmoen i Flügger Farve til ifi. Zalo er ifølge Skaar det aller beste middelet til å fjerne fett. I tillegg til – selvfølgelig – å bruke den i oppvasken, er det derfor glimrende til å vaske over benker og bord. I tillegg fungerer den utmerket til å vaske bort stekeos og annet matsøl fra gulvet. Da tar du noen dråper på en klut og fukter den før du vasker.


Spray badeveggene og dusjforheng med en miks og eddik og vann så forhindrer du muggvekst. Badekar får ofte en skitten hinne av kalkbelegg. Det tar ikke lang tid å vaske huset utvendig om du gjør det riktig, og som belønning får du et hus som ser nymalt ut og lengre levetid på beis og maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg