fredag 19. mai 2017

Mummi sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Velkommen til Mummifamilien med venner og deres eventyrlig liv i mummidalen. Mummi kopper, skåler, spisebrikker.


Nydelig sengetøy med de kjente og kjære figurene fra Mummidalen! For en vidunderlig følelse å sove i selskap med mumitrollene og deres venner i mykt og deilig sengetøy laget av økologisk bomull.

Vi er aldri for små eller for store til å elske Mumitrollet. Du er her Forsiden Leker, barnerom og utstyr Matskrin, drikkeflasker, barneservise m. Kopper, tallerkner, spisebrett m. Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og mummi. Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av Årets. Krus i porselen med motiv av de kjente karakterene fra Mummidalen. Tilgjengelig i ulike farger med ulike karakterer.


Mummitrollet er nok godt kjent for både foreldre og barn. Krusene er designet av Tove Slotte-Elevant som har tatt motivene fra originaltegningene av Tove och Lars Jansson. Mange av krusene har en matchende skål i samme farge og med samme motiv! Se hele sortimentet her!


Illustrasjonene fremheves av fiskebensmønstret bakgrunnen og sort piping. Sengetøy for den designbevisste i deilig økologisk bomull. Alltid gode tilbud og rabatter. Men det startet med bøker.


Mykt og godt med tosidig print.

Perfekt for de store barna (og voksne) som er mummi -fans. Du finner også andre Soverom produkter fra Finlayson hos Lekmer. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg