tirsdag 16. mai 2017

Inspirasjonshuset brumunddal

Inspirasjonshuset brumunddal

Gunhild Østberg fyller år i oktober og er aktiv hver dag fortsatt. Gunhild ønsker fortsatt å jobbe litt ved siden av pensjonen, jeg tror vi sier at når jeg blir år skal jeg gå av med pensjon, forteller hun til. Jeg fikk oppdrag fra dag en og hadde kontor i Odal Næringshage i Skarnes sentrum. På disse store vinduene foreslo jeg å bruke Screens noe kunden valgte å gå for!


Nå har vi snart fullført. Lysestaken Rolf og Inga er i Svensk Design, retro puter fra Orla Kiely,. I sentrum bygges det nå en flott lekeplass, og den påbegynte elvepromonaden skal etter hvert strekke seg helt ned til Mjøsa. Brumunddal er under utvikling. Galleriet arrangerer tverrfaglige foredrag og seminar, i tillegg til en ettertraktet konsert hver måned hele året.


Inspirasjonshuset arrangerer nytt marked. Klikk på hver i listen under kartet for mer informasjon. Hun kan hjelpe deg å ta ut farger og mønstre, kan sy gardiner og trekke møbler. Hege ordner det meste. Vi har også elleville priser i utstyrsbutikken, og gratis pølser og brus til alle - velkommen!


Inspirasjonshuset brumunddal

Hva med en ny bobil eller campingvogn til årets sesong? Markedet holdes i en grønn lunge ved E ned mot strandområdet. Hennes viktigste tips til gründerspirer er å etablere gode nettverk.


INTERIØRKURS TRINN Torsdag 18. Tips og råd til fargevalg og interiørtrender. Hvordan starte planleggingen når du pusser opp? Lær å sette opp fargeplan.


Tørk av skapet og start malingen. Bruk en god kost egnet for vannbasert maling og mal i vei. Du trenger ikke grunning. Mal et strøk i ønsket farge med. Gjenbruk og Redesign hos hegew.


Salgsutstilling med pinnekranser og linhjerter ved Trine Gotaas fredag. Natthagen galleri, Løten viser nå arbeider av den svenske maleren Lars Eje Larsson. Her finner du inspirasjon til. Nes skolemuseum åpner lørdag klokka 12. Norsk Skogmuseum, Elverum er åpent alle dager klokka 10.


Inspirasjonshuset brumunddal

Utstillinger: Tråkk i mangfoldig natur, Tid for skog og I jegerens. Ringsaker, Anita Ihle Steen. De solgte alt fra brukte ting og klær til egenprodusert håndverk av leire, tekstil og andre materialer.


Mat fra lokale småprodusenter kunne kjøpes med hjem, og i utekafeen solgte de kaker og kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg