onsdag 17. mai 2017

Gamle glass fra magnor

Gamle glass fra magnor

Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Vi har interiør for hele hjemmet. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Munnblåste Glass og Telyslykter.


Inspirasjonen er hentet fra svunne tider der lystermalte glass og champagne var populært. Happy er festlig, stilfull og tidsriktig - virkelig feelgod! Lysspillet i det funklende glasset gir en følelse av glamour og. Det kommer av at knust glassmasse i ulike farger ble rullet på og smeltet inn i glasset. Tung krystallskål fra Fru Ljungs eplekasse.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Magnor glass fra Det fine fra tante Line. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. God form som blir elsket og brukt.


Det er bare de beste forunt å få jobbe med glass. Her er noen av designerne og formgiverne som vi. Hva jeg synes om det er klart – de vil åpenbart fortsette å være en historieløs bedrift. Hva som gjør den ekstra spennende og viktig er at den er med hans egne notater.


Gamle glass fra magnor

Det finnes så mye vakkert glassarbeid fra Scandinavia. Vasen under er designet og signert av Pentti Sarpaneva fra Finland. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de aller største anledningene. Dekoren Antikk er brukt på gamle glass som Trygve og Excellent.


Designerne som var knyttet til Hadeland i denne perioden var: Willy Johansson, Wilhelm Johansson, Hermann Bongar Severin Brørby, Arne Jon Jutrem, samt Jonas Hidle, Benny Motzfeldt og Gro Bergslien. Gamle glass fra Det fine fra tante Line. Her finner du et utvalg av det vi selger. Glassmenageriet har et bredt utvalg av karafler, mugger, vaser etc. Vi forsøker så langt det er mulig å sette navn og info på gjenstandene slik at det er enklere for deg å kontakte oss med en forespørsel.


Gamle glass fra magnor

Lite juletre glass fra Lys og Lykke. Best utvalg av glass på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg