mandag 8. mai 2017

Print på glass

Print på glass

Skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg perfekt materiale. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Print på glass

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har gjort store serier med glasskunst for norske og utenlanske kunstnere. Print direkte på hvit eller børstet aluminiumplate. Hvite plater med eller 2mm tykkelse. Blank hvit overflate.


Opp til 150x300cm i en del. Glaseksperten er på Pinterest – her kan du få masser af inspiration til dit næste glasprint projekt! Download Glasekspertens glasprint brochure her.


Glas med digitalt keramisk print i topkvalitet Glasekspertens digitale keramiske print ligger lysår foran traditionelle glasprint metoder. Når det gælder muligheder, og når det gælder. Glassplater på fot er begge dekorert fra baksiden med et print som er limt fast og deretter malt med A-Color Glass. På forsiden er tekst og grafikk laget med en tusj til glass - og porselen og hver plate er til slutt satt på fot.


Print på plexiglassgår fra kant til kant. Siden bildet ditt blir trykt direkte på akrylglasset, er det ikke noe som stopper lyset. På den måten vil du kunne iscenesette motivet ditt 1. Glamitec AS – Digitaltrykk på glass – Glamitec AS – Digitaltrykk på. Vi har kort leveringstid og høy kvalitet på våre tjenester! Har du noen spørsmål?


Print på glass

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den. Da vi har mulighet for å trykke på folie, kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi! Ring for info om pris og levering.


Welcome to Glass Print Ltd! How to find products: Peruse our most current Catalogue online or download and print. Select any category under our Products heading to begin looking through our variety of products.


Bestill bilder online hos Happywall. I dag er glasset fortsatt det i særklasse mest populære drikkekaret. Om du dessuten merker glasset med et budskap eller med bedriftsnavnet ditt så kommer glasset bli enda mer satt pris på ! Bli inspirert av hva vi har gjort for andre! Her viser vi frem løsninger vi er stolte av å ha fått være med på.


Vi deler idéer og kunnskap rundt hvordan du får best mulig resultat og spennende løsninger på trykk. Her finner du våre kataloger, nyheter og FAQ. New Wave Profile er en gruppering på bedrifter i Norge og ytterligere 1i resten av norden.


New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje. Legger ut noen bilder og linker til nye etiketter, nå som det tid for frø såing. Jeg har nevnt henne tidligere, Just something I made, dette er en. Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og arrangementer.


De er enkle å lage og finnes i hvitt eller i en farge som matcher hank og innside. Ingen minimumsantall. Det er bare å gå i gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg