mandag 29. mai 2017

Anleggsgartner bergen privat

Profesjonell hjelp med dine utearealer! Ta kontakt for gratis befaring i dag. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking.

Hagemannen AS utfører også plen og kantklipp, sprøyting, beskjæring og gjødsling samt kalking i en rekke borettslag og privat hager. På vinterstid utfører vi snørydding og strø oppdrag både for Bergen Kommune og privatkunder, men det stopper oss ikke fra å bygge hage på vinterstid. Vi tar gjerne å fikser din hage en vinterdag. Din mesterbedrift i Bergen. Vi er en anleggsgartner som tar på oss oppdrag i Bergen og omegn.


Våre kunder er både private og offentlige etater, bedrifter, borettslag, barnehager og idrettsanlegg. Det er de små detaljene som teller i det store bildet. Uterommene vi skaper varer i lang tid og gleder Bergens befolkning gjennom flere.

På grunn av økte arbeidmengder trenger vi flere dyktige folk! Vi søker anleggsgartner med fagbrev. Også andre uten fagbrev, men med lang erfaring og kompetanse kan søke. Innehaver av firmaet er selv utdannet anleggsgartner og er med i det praktiske arbeidet.


Programområde for anleggsgartner - og idrettsanleggsfag - Læreplan i felles programfag VgProgramfagene omfatter bygging, drift og vedlikehold av hager, parker, friområder og idrettsanlegg. Vi har gratis befaring. Vi er veldig fornøyd med det du har levert.


Har flere eiendommer! Mine foreldre er ikke ungdom lengre, du gjør en fantastisk jobb. Vi er rettet mot det private markedet og utfører opparbeidelse og vedlikehold av uteareal. Vårt ønske er å kunne ha en god dialog med kunden under hele prosessen slik at vi blir den foretrukne partneren for arbeidet i deres hage. For å lykkes med hagen din i Bergensområdet kreves det mye kunnskap og erfaring.


Bergen Vaktmesterservice AS kan bistå med alt innen anleggsgartner -og hagetjenester. Anleggsgartner - Me utfører det meste innen hage. Me holder til i Eikelandsosen og har vår hoveddel av arbeid i Fusa, Os, Samnanger og Bergen. Gravearbeid - Natursteinsmurer.


Trapper - Skifer - Belegningsstein. Kantstein - Granitt - Ferdigplen.

Gartner og anleggsgartner. Vi er Bergens største anleggsgartner og har løpende prosjekter i Bergen og omegn. Vi arbeider mest for private hageeiere, men vi har også mange oppdrag for entreprenører, borettslag og kommuner.


Arabiske damer har så mye mer baller en norske kvinner det er en skam Spoiler Spoiler Virker som du har fått opp til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg