torsdag 18. mai 2017

Glass og ramme bergen

Sjekk ut Glass Ramme. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon.


Glass og ramme bergen

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Du finner våre lokaler på Guldbergaunet, Ogndalsvegen 1Åpningstider Butikken: Mandag - Onsdag 10. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum.


Kunstplakater kan bestilles fra våre innholdsrike kataloger. You name it - we frame it! Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år.


Glass og ramme bergen

Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt utvalg av kunst og innramming til private og bedrifter over hele landet. Ta med deg absolutt alle dine venner og stikk innom, fra torsdag 3. RABATT PÅ ALL INNRAMMING du leverer hos oss. Selskapet har en årlig omsetning på rundt millioner og har medarbeidere. Med glass - og aluminiums verksted kan vi tilby det meste innenfor glass og aluminium til det profesjonelle, offentlige og det private markedet. Kragerø glass og Ramme AS fra , Telemark.


Vi utfører som en glassmester alt av glassarbei og vi har som glassmester kvalitet på det arbeidet vi utfører. Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Vi leverer glass i alle farger og. Har fagbrevet som glass mester. Glass og Rammebutikken AS fra , Hordaland.


Glass og ramme bergen

Gjennom vårt store utvalg, kan vi tilby det meste innen dører og vinduer. Glass Og Ramme As Bergen - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi driver med innramming, formidling av kunst og salg av kunstmateriell. Vår fagkompetanse - din trygghet.


Utvalget finner du hos Glass Thomsen - dine Designforevig-butikker i Bergen ! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging, og egen shop in shop med fotokunst fra YellowKorner. Prøv også vår nettbutikk designforevig. Hos oss finner du fagkunnskap og en god porsjon yrkes-stolthet. Vi hjelper deg med råd og veiledning til å velge riktig ramme , og vi samarbeider med konservator både på papir og maleri om du har bruk for det.


Vi har også et glassverksted og sliperi. Glassmester Kaare Nilsen AS betjener alt innenfor glassarbei dører og vinduer. Egen butikk for innramming og gaveartikkler.


Kom innom oss å ta en titt, eller få et uforpliktende tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg