onsdag 17. mai 2017

Pappelina dørmatte

VI fører over ulike brands. Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Benytt deg av vårt store utvalg av dørmatter. Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser.


Pappelina dørmatte

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Pappelina mattene kommer i så mange farger og størrelse.


De er supre å bruke på ba i gangen, soverommet og på kjøkkenet. Dette er kvalitetsmatte laget i jaquardvevd plast, teppene kan vaskes på grader i maskin finvask. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Hun begynte med matter i lin og bordbrikker i papir, og hun tok etter hvert med seg produktene sine og besøkte aktuelle forhandlere i Göteborg. Praktisk all round dørmatte , Lyseum grå i str. Funksjonell matte for bruk i gang, kjøkken, ba stue osv. Matten er laget av et solid nylon materiale, og har antiskli gummi (pvc fri) på undersiden. Dana er et gulvteppe med to mønstre i ett!


Bare snu teppet når du vil endre mønsteret. Finnes i flere farger og størrelser. Dalarna, og produktene blir solgt i hele land! PAPPELINA er svensk håndverk fra begynnelse til slutt og bygger på et nært samarbeid mellom formgivning og veveri. Plastteppene blir vevd i Sverige av svenkprodusert plast.


PAPPELINA plastløpere kommer i en rekke farger, design og størrelser. Laget med kjærlighet og stolthet i Sverige. Vi har mange størrelser, farger og mønstre i butikken.


Og vi variere stadig med hva vi tar inn. Pga stort utvalg og få på lager av hver så er ikke alle tilgjengelig i nettbutikken. Ting har et stort utvalg av flotte tepper, dørmatter og gulvtepper fra velkjente merker.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser. Bruk dem på barnerommet, kjøkkenet, gangen eller badet. Fargerike og praktiske da de kan vaskes i maskin! Det delikate designet gjø.


Pappelina dørmatte

Selges billig pga en skade, men den vises kun på den ene siden jf. Mattene er av høy kvalitet, med tykk luv og gummiert bakside - endelig en dørmatte som både virker og ser bra ut! Mattene samler store mengder sand og vann, og den gummierte baksiden får matten til å ligge stødig. Norske designere står bak de ulike printene, og bedriften Heymat har sin opprinnelse fra Mo I Rana. Flotte og slitesterke dørmatter.


Gi gjestene dine en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte. Hos oss finner du et stort utvalg slitesterke inngangsmatter i forskjellige størrelser, materialer og design. De kan brukes både inne og ute for å fjerne smuss og skitt fra sko og støvler.


Pappelina dørmatte

Se hele utvalget av dørmatter nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg