mandag 8. mai 2017

Møre royal treolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Sjekk ut møre royal treolje. Løse fibrer og eventuelt harpiks rundt kvister børstes vekk med stålbørste.


Cu-impregnert og ubehandlet trelast påføres strøk. Verktøy: Pensel, rull eller sprøyte.

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Stoffblanding Brukes til overflatebehandling. TREOLJE MØREROYAL GRÅ RG. Under oppføringing av f eks bygget vil det være naturlig å påføre royalolje i samme farge på alle kappflater for å sikre kvaliteten og kosmetikken. Treolje Royal Ekstra.


Ved skifte av farge anbefaler leverandøren oljedekkbeis eller oljemaling. Før etterbehandling starter bør overflaten rengjøres godt med såpevann, kost og vann.

Unngå bruk av høytrykkspyler, da dette vil kunne skade treet. Materialer som er royal -impregnert har også redusert utlakning av impregneringsstoffer, slik at de beskyttende egenskapene blir bedre bevart over tid. Oljen og fargepigmentene i det ytterste laget vil etterhvert slites, avhengig av vær og vind.


Vi anbefaler derfor å behandle med Alvdal Royal treolje etter behov. Han kjøpte noe som heter TreOlje Royal Ekstra - produsert av Norsk Royal AS. Denne kom ferdigblandet i RB. Jeg vet dessverre ikke hvordan det fungerer å påføre dette utenpå beis, men det burde vel gå bra? Impregnert trelast brukes til terrasser, plattinger, levegger og utvendige trapper.


Visste du at det finnes produkter som krever mindre vedlikehold enn vanlig impregnert? Vær, vind og sollys vil alltid påvirke alt levende materiale. Overflødig olje kan tørkes bort.


Produktet lager ikke hinne som flasser. Den tilførte oljen gir en effektiv beskyttelse mot fuktighet og sprekkdannelser. Treet står også svært stabilt på vegg, tak og terrasse.


Oljen som brukes i prosessen er helt uten løsningsmidler, og må ikke forveksles med vanlig treolje eller beis som påføres for hånd. Ved å sette sammen de beste råstoffene blir produktene våre så sterke og varige som det er mulig å få til.

L i fargene: klar, brun, gul, rø setersvart og. På denne måten får vi produkter som både tar vare. Jeg valgte Alvdal Royal Duo fra Byggmakker denne uka.


Skal være like bra som Møre sies det. Fås i flere faste lengder mellom. Logg inn for å se priser og. Det innebærer koking i linolje hvor trevirket blir mettet med olje.


Resultatet gir en levetid på rundt år. Har brukt treolje royal ekstra og er strålende fornøyd. Finn din nyanse fra leverandører som Jotun og Scala. Til innvendig bruk har vi Tyrill Interiørolje, som brukes både som. Hei, med MøreTyri terrasseolje beregner du ca liter på kvm, prisen for en 10-liter er ca 11kr inkl.


TERRASSEOLJE EKSKLUSIV 7LTR GRÅ MØREROYAL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg