fredag 19. mai 2017

Møre royal kledning

Finn møreroyal kledning hvis du ser nå. Se vår kledningskatalog med mye nyttig info og flotte foto. Om Talgø - Kontakt oss. Her finner du informasjon om Talgø, vår historie, kontaktinformasjon, ledige stillinger og andre nyttige opplysninger. Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida di på vedlikehold.


Møre royal kledning

Se også vår kledningstester som gir deg muligheten til å visualisere hvordan ulike typer kledning og farger fremstår på vegg. For leggeanvisning se Byggforsk Sikkerhetsdatablad og FDV finner du her For mer inspirasjon se vårt fotogalleri Last ned fargekart eller en komplett oversikt. Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate.


Kappflater skal behandles med MøreRoyal treolje snarest. Det samme er våre byggesett i Talgø PlusConcept bestående av hage-stuer, multiboder og pergolaløsninger. Vedlikeholdsvennlig kledning i en lekker brunfarge, og er trykkimpregnert for råtebeskyttelse og kokt i linolje. Royal har redusert fuktopptak som sørger for mindre krymp og svelling enn tradisjonelt treverk.


Fargen vil etter en tid gråne, men dette kan du unngå ved jevnlig oljing. Holdbarhetsklasse på grunn av impregneringen. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning. Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert.


Kledningen bidrar til god beskyttelse på huset. Alvdal Skurlag har et stort utvalg av stående og liggende kledning , og villmarkspanel til utvendig bruk. Prosessen avsluttes ved at olje pumpes ut av tanken og.


Nå vet jeg ikke om dette kan gjelde for møre royal , men er i alle fall tipset vi fikk for å få jevn gråning på vår kledning (kjerneved av furu). Det blir mer gråning der det er mer værutsatt, så vi fikk tipset om å rett og slett spyle de stedene der været ikke kom til like greit av seg selv. Kan jo være det hjelper på møre royal. Både kledning , tretak og terrasse gir et ferdig fargesatt sluttresultat ved montering. Nå skal de i gang med et nytt prosjekt: Også her bruker de kledning og terrassebord fra den norske produsenten fra Surnadal på Nordmøre.


Hvis det er mulig å bruke spiker, blir dette oftere penere da hodet ligger jevnt med kledning , skruer vil uansett lage ett lite hull pga sporet i skruen. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje.


Møre royal kledning

Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. Vi holder på med bolig som har Møre Royal RO. Vil man kunne oppleve samme harpiksutslag eller vi dette vaskes bort etterhvert av regnet? Vår Møre Royal skal bare få stå og bli grå.


Reduserer vedlikeholdskostnader. Bruksområder: Utvendig kledning , terrassebor utvendig takbor lekeapparat, hagemøbler, parkmøbler, støyskjermer, og kort sagt all utvendig bruk over mark! Vi nordmenn elsker å være på terrassen eller plattingen vår om sommeren - selv når det engang ikke er fint vær.


Møre royal kledning

Det kanskje ikke alle elsker like mye. Norsk Limtre utvikler og produserer vakre og robuste treprodukter, med høy kvalitet i alle detaljer – spesielt utviklet for et nordisk klima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg